Kırılan N8 e çözüm :S

Sponsorlu Bağlantılar

aras248

aras248

Üye
İşte Nokiadan bi qerzeklik daha. Adamlar haklı. Bu arkadaşın paylaştığı resimde Telefonun alt kapağının vida aksam bölümü plastik malzemeden yapılmış ve bu sebepten bu tarz düşmelerde kırılabildiği görülüyor. Telefona yazık olmuş geçmiş olsun. İnsan kalkıp 1000 TL veriyorsa elbette ki herşeyi istemek hakkıdır. Zira 10 cm'lik bir cihaza 1000 TL veriyorsak buda abes kaçmaz sonuçta bununda maliyeti kendini öldürse 300-400 TL dir diye düşünüyorum. Madem yapıyorsun o küçücük bağlantı aksamınıda metal yapsana.

Ayrıca dostum Telefona kullandığın kılıf çok hoş çok güzel olmuş arka tarafı nasıl acaba keşke arka resminide koysaydın :) kılıf silikon mu yoksa sert oturtma mı, kılıfın bi adı var mı nasıl buluruz ya bunu.

--------------- Ekleme ---------------

Telefon bu haldeyken kırılan kısmı geri taktığında menü tuşu çalışıyor mu dostum?

dostum menü tuşu telefonda .parçada değil.dolayısya çalışıyor

pcwolf

pcwolf

Üye
Geçmiş olsun, fiyatı ne olursa olsun telefona dikkat etmek lazım...

addmin

addmin

Üye
ARKADAŞ GEÇMİŞ OLSUN BENDE N8 ALCAM TAVSİYE EDER MİSİN ?????????????? :hmmm

GrafiXer

GrafiXer

Üye
kardeşim bu kılıfı nerden temin ettin çok hoş duruyor hoşuma gitti açıkcası...

kesinlikle cihazın kapağını başka yerden taktırma garantin tamamen biter öylede para vereceksin böylede 20-30 fazla ver garantiye yaptır sen yinede...

Bu kılıftan bende alıcaktım 5tl idi ama vaz geçtim ön ve alt üst kısmı tam kapatmıyor diye vaz geçmişmtim bunun yerine aşağıdaki kılıfı aldım bu kılıftada tek kötü yan arka hoparlör kamera ve flashın olduğu yeri korumaması beyaz kılıftanda almayı planlıyorum şimdilik :oke:

zoniengi

zoniengi

Üye
    Konu Sahibi

Ayrıca dostum Telefona kullandığın kılıf çok hoş çok güzel olmuş arka tarafı nasıl acaba keşke arka resminide koysaydın :) kılıf silikon mu yoksa sert oturtma mı, kılıfın bi adı var mı nasıl buluruz ya bunu.

kılıf bu ilandakinin aynısı fiyatıda 14.50 =) silikon degil sert bi kılıf

ARKADAŞ GEÇMİŞ OLSUN BENDE N8 ALCAM TAVSİYE EDER MİSİN ?????????????? :hmmm

kesinlikle tavsiye ederim evet vida yuvası kırılmış olabilir ama beni sogutmaya yetmedi =):oke:

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım eğer yetkili servise verip yaptırırsan sadece senden kırılan parçanın ücretini alacaklar ve garanti süren devam edecek yada başka yetkisiz serviste daha ucuza yaptırıcan telefon garanti dışı kalacak

şimdi emin olmak için tekrar nokia danışma hattını aradım ve aldıgım bilgiyi aktarıyorum ;
malesef durum bahsettigin gibi değil dostum
öncelikle tek parça alamıyoruz yetkili servisten bu ve benzeri durumlarda panel komple degişio ve onun ücretini alıyorlar.
Bunun dışında cihaz her hangi bir şekilde dışardan zedelendigi taktirde "garanti kapsamı dışında kalıyor" ve telefonu yetkili serviste dahi tamir ettirseniz bundan sonraki herhangi bir serviste iç aksam veya dış aksam tamirlerini ücretli bir şekilde alıyoruz..

ilave olarak kendilerinede sordum o halde dışarda telefonu sadece tek parça ile tamir ettirmemmin şu andan itibaren bir dezavantajı yok degil mi ? die.. dogrudur cevabını aldım...

geceler77

geceler77

Üye
kardeşim bu kılıfı nerden temin ettin çok hoş duruyor hoşuma gitti açıkcası...

kesinlikle cihazın kapağını başka yerden taktırma garantin tamamen biter öylede para vereceksin böylede 20-30 fazla ver garantiye yaptır sen yinede...

daha ayrıntılı incelemek istiyorsan N8 ile ilgili tüm ürünleri burada bulabilirsin güzel bi site

zoniengi

zoniengi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonla arayıp 3 5 yeri sordum daha önce söledigim gibi hepsinden bahsettigim olumsuz yanıtı aldım.. FAKAT
bugun önünden geçerken bi uruyip soriim dedim Bakırköy KVK 'ya toplam 5 dakika sürdü garanti kapsamında aldılar telefonu ayrıca N8lerin servis sıralamasında önceligide varmış böyle bir detayda öğrendim :oke::oke::oke:
telefonla konuşmak yerine bizzat servise gitmek bazen daha güzel sonuçlar dogurabiliyor

aras248 arkadasım sende bir şansını dene derim..

suat1111

suat1111

Üye
insallah hayırlısı olur

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Geçmiş olsun

TozteL

Üye
geçmiş olsun

yuja

Üye
N8 almak iddaadan 50 tl bastm 1255 tl tuttu 5800 kullanıyorum o kdar memnunumki degistermek te istemiyorum madem burda herkes N8 kullanıyo sizce yazımı bekliyim hemenmi alıyım ?

cabal21

cabal21

Üye
Size Tavsiyem Arkadaşın eklemiş olduğu beyaz koruyucu kılıftan kullanmanız. Aynı kılıfı kullanıyorum. Telefon 2 kere yere düşmesine rağmen herhangi bir hasar yok. Küçük darbelere karşı çok iyi koruyor telefonu.

Utku

Utku

Üye
en iyisi deri arkası sert kılıf iphonedakiler gibi 50 tl ama değer

webplayer

webplayer

Üye
Telefonu yere düşürünce garanti dışı kalması nasıl bir saçmalıktır ya? Alt kapağını kullanıcının kırması, bundan sonraki Nokia'dan kaynaklanacak olan üretim hatalarının da kullanıcıya yıkılması anlamına gelmez ki. Saçmalık resmen insanları sömürüyorlar...

arkadaşlar telefonla arayıp 3 5 yeri sordum daha önce söledigim gibi hepsinden bahsettigim olumsuz yanıtı aldım.. FAKAT
bugun önünden geçerken bi uruyip soriim dedim Bakırköy KVK 'ya toplam 5 dakika sürdü garanti kapsamında aldılar telefonu ayrıca N8lerin servis sıralamasında önceligide varmış böyle bir detayda öğrendim :oke::oke::oke:
telefonla konuşmak yerine bizzat servise gitmek bazen daha güzel sonuçlar dogurabiliyor

Nasıl garanti kapsamına aldılar acaba ne konuştunuz ne yaparak aldılar? Bilgimiz olsun da başımıza geldiğinde ne yapacağımızı bilelim.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
delikli kılıfın aynısının c7 için olanı burda bursada 7tl

fatihkul

Üye
delikli kılıf bende var beyazı üst kısımlarını yanları kendi kendine kırıldı bende şeffaf silikon kılıftan aldım onda da kamera koruyucu yok beyaz kılıfın delikli kısımlarından ip geçrip diktim şimdi daha rahat oluyo ama silikon kılıf daha şık ve kibar duruyo benim tavsiyem silikon ama kamera koruyuculu kılıf almanız ben bulur bulmaz alcam internetten alışveriş yapmıyorum dükkanlarda da karşıma çıkmıyo

ewsel

ewsel

Üye
yazıkki benimde sorun aynı daha servise yollamadım ama :)

aras248

aras248

Üye

telefonu ne zaman alacaksın?

zoniengi

zoniengi

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl garanti kapsamına aldılar acaba ne konuştunuz ne yaparak aldılar? Bilgimiz olsun da başımıza geldiğinde ne yapacağımızı bilelim.

önce deskteki bayan arkadaşa güler yüzlü bi şekilde bakın telefonuma ne oldu die gösterdim.. üzüldü fakat böyle bir şey garanti kapsamına girmez dedi..
bende
''hanfendi şöyle bir telefona bakın dedim bir tane çizik veya ezilme göremessiniz böyle bişey nasıl kullanıcı hatası olabilir içerden vidanın takıldıgı yer kırılmış işte nasıl kırılır anlamıyorum dedim''
cewap telefondakiyle aynı oldu ; isterseniz komple kasası degişebilir tek parça degişimi yok tabii ücreti karşılıgında ve cihaz garantiden cıkar dedi..
size hayatta yaptırmam o zaman dedim :) oda yinede bi soralım degip içeri müdüre gönderdi
giden eleman hemen geldi '' Garanti kapsamında servise gönderilsin '' dedi.. rahat bir nefes aldım..

formda COS: Kozmatik Problemi (Genel) Alt panel cıkmış ... olarak yazılmış..
4 gün oldu vereli daha beklemedeyim fakat
N8 leri diger cihazlara nazaran daha hızlı geri aldıklarını belirtti... bir önceligi varmış görücez bakalım..

N8 almak iddaadan 50 tl bastm 1255 tl tuttu 5800 kullanıyorum o kdar memnunumki degistermek te istemiyorum madem burda herkes N8 kullanıyo sizce yazımı bekliyim hemenmi alıyım ?

hemen al hemen telefonum yok 4 gündür
eski N97mi kullanıyorum şimdi kıymetini cok daha fazla anladım telefonun..
hazır iddayıda vurmuşsun :)

aras248

aras248

Üye
önce deskteki bayan arkadaşa güler yüzlü bi şekilde bakın telefonuma ne oldu die gösterdim.. üzüldü fakat böyle bir şey garanti kapsamına girmez dedi..
bende
''hanfendi şöyle bir telefona bakın dedim bir tane çizik veya ezilme göremessiniz böyle bişey nasıl kullanıcı hatası olabilir içerden vidanın takıldıgı yer kırılmış işte nasıl kırılır anlamıyorum dedim''
cewap telefondakiyle aynı oldu ; isterseniz komple kasası degişebilir tek parça degişimi yok tabii ücreti karşılıgında ve cihaz garantiden cıkar dedi..
size hayatta yaptırmam o zaman dedim :) oda yinede bi soralım degip içeri müdüre gönderdi
giden eleman hemen geldi '' Garanti kapsamında servise gönderilsin '' dedi.. rahat bir nefes aldım..

formda COS: Kozmatik Problemi (Genel) Alt panel cıkmış ... olarak yazılmış..
4 gün oldu vereli daha beklemedeyim fakat
N8 leri diger cihazlara nazaran daha hızlı geri aldıklarını belirtti... bir önceligi varmış görücez bakalım..

hemen al hemen telefonum yok 4 gündür
eski N97mi kullanıyorum şimdi kıymetini cok daha fazla anladım telefonun..
hazır iddayıda vurmuşsun :)

inş olumlu sonuç alırsan bende vericem

Takipçi Satın Al

Üst Alt