Kırık Ekran

Sponsorlu Bağlantılar

ITALICS

Üye
    Konu Sahibi
Kırık Ekran
Arkadaşlar,

Samsung Wave 8500 telefonum var. Telefonu düşürmüşüm bulduğumda ekranın kırılmış. Fakat ekranın dokunmatikliğinde bir sıkıntı yok tüm fonksiyonları çalışıyor.

Bu durumda tüm ekranın mı değişmesi lazım? Ne kadara değişir ?

Bilen var mıdır?

Gökhan

Anußis

Anußis

Üye
bildiğim kadarı ile dış ekranın kırılmış ... ancak kapasitiflerdede dış ekran olduğunu zannetmiyorum ya .d ama neyse

garantiye git deki telefonu cebimden cıkardıgımda böyleydi soğuktan çatladı falan de . sonuçta fonksiyonları çalışıyormuş

ITALICS

Üye
    Konu Sahibi
Garantinin yiyeceğini sanmıyorum. Ekran bayağı kırık cam parçaları geliyor . Dışarıda düşürmüştüm. Üzerinden araba geçmiş bile olabilir :)

kamercem

Üye
100 lira

Anußis

Anußis

Üye
o zaman senin işin yaş 5800 için bile en az 100 tl istiyorlar bu telefon içn 100 lira az gelir .d valla

erem.qns

erem.qns

Üye
Dağlara taşLara ..
Allah Wave'lerimize zeval vermesin :)

ITALICS

Üye
    Konu Sahibi
Ben teli Golddan almıştım, acaba samsung servisi bakar mı telefona ?

Anußis

Anußis

Üye
umarız bakarlar eğer gold özel servis ile anlaşmıssaki kesin öyledir onlar gönderir 1 ay bekletirler

ITALICS

Üye
    Konu Sahibi
Umarm bakarlar. Goldla uğraşmak istemiyorum. Nasılsa garantiye sokmyacaklar.

61emmi

Üye
aynı sorunu ben yaşadım garantide 260tl dediler ve telin garanti dışı kaldığını söylediler dışarıda 120 tl ye yaptırdım sana tavsiyem garantiye gönderme dışarda yaptır düzgün bi ustaysa garanti değiştiğini anlamaz

ITALICS

Üye
    Konu Sahibi
İstanbulda mı yaptırdın?

Anußis

Anußis

Üye
Başka bir telefoncuya vermek mantıksız ...

Garanti dışında kalacağı kesindir ... Sonuçta değişen parçanın kesin bir seri numarası oluyor ve bu seri numaralı ürünler garanti (servis) lerin elinde var. diğer türlü anlaşılır zaten

sonys119

sonys119

Üye
geçmiş olsun öncelikle garanti dışında yaptırmanı tavsiye etmiyorum...

suleymanyuce

Üye
beyler telefonu dusurdum. biraz cizildi kapak. ekraninda herhangi bir problem yok. yani herhangi bir tamir gerekmiyor. size sormak istedigim telefonun komple kapagini degistirmeyi dusunuyorum. basarida komple kapak fiyati ne kadar bilen varmi.?

Anußis

Anußis

Üye
bnm hiç bi fikrim yok .d samsung evinden aldım telefonu başarı falan hiç işim olmadı için bilmiyorum ancak x6nın orjinal beyaz kasasını almıştım 79tlydi kvkda

kamercem

Üye
kadıköyde samsung distrbitörü var boğaya gelmeden 100 lira

Trackmania

Trackmania

Üye
Cam parçaları geliyor demek :hmmm Kardesm nerdn düşürdnki tlfnu o kadar hasar vermis.
kabını değiştir o düzelir heralde :) dikkat et elini falan kesme.

erem.qns

erem.qns

Üye
Başarı servis var kadıköy bahariye de. Bende oraya vermstım..

chaos35

Üye
sen garantiye git bi arkadaşımın başına da geldi bu şansını denedi hatta açıklama bile yapmadı garanti yeni telefon verdi hatta elinde hafıza kartı pil varken yenisini bile verdiler

Takipçi Satın Al

Üst Alt