Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kiralık Taraftar Aranıyor !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan
Üye
Konu Sahibi
Kiralık Taraftar Aranıyor !
Her takımın en büyük destekçisidir taraftarlar. Taraftarı "seyirci"den ayıran en önemli fark takımı ateşlemesidir ve her zaman, her yerde takımını desteklemesidir.
Fakat bu konuda sıkıntı çekenler var gibi...
mihman
Üye
hangi takım bu
Lion's Claw
Yazık...
teomaxi
Üye
hahaha
Mustafa Dümen
Üye
Pohaha ahahah tum nasıl takım bu ya tribünü dolduracak kiralık taraftar mi aranıyormus !
Nedved
Emekli Yönetici
Ya komik gibi gelebilir ama valla ben cok acıdım...Yazık ya taraftarları bile yok...
Darısı 3 Büyüklerin Başına.. Anadolu Kulüpleri Varken..
Solamente
Üye
Haksızsam haksızsın de mustafa şehir magandaları tabacaları kaptığı gibi sokakta lay lay lay ley ley ley eee ne var işte x takımı şampiyon olmuş çoşkuyla kutluyoruz aman ne büyük iş pat küt gümmm Kaza kurşunları ölenler aman o değilde buydu kavgalar ıyyy gıcık oluyorum yaa
Mustafa Furkan
Üye
Konu Sahibi
поэт;1305226' Alıntı:
Haksızsam haksızsın de mustafa şehir magandaları tabacaları kaptığı gibi sokakta lay lay lay ley ley ley eee ne var işte x takımı şampiyon olmuş çoşkuyla kutluyoruz aman ne büyük iş pat küt gümmm Kaza kurşunları ölenler aman o değilde buydu kavgalar ıyyy gıcık oluyorum yaa
Bunu Sadece 3 Büyüklere ve Futbola Maletmek Haksızlık Olur Pınar.. Mesela Kıbrıs Adasının Tamamının Türkiye'nin Yönetimine Geçtiğini Öğrensek Yine Olur Böyle Olaylar..