Kıraç:"Eurovision'a gidersem Türkçe söylerim."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Kıraç:"Eurovision'a gidersem Türkçe söylerim."

[h=2]Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkemizi rock müziğin ünlü ismi Kıraç’ın gideceği gündeme geldi.[/h]
Adı geçen yıllarda da Eurovision'un en güçlü adayı olarak geçen ise bugün konuk olduğu Kral Pop'taki Mehmet'in Gezegeni'nin sunduğu "Derindekiler" programında için TRT'den resmi teklif aldığını doğruladı. ile ilgili görüşmelerinin devam ettiğini ancak kurumlara verdiği söz nedeniyle konuyu uzatmak istemediğini belirten Kıraç, "Eğer ki, 'Kıraç gitmelisin' derlerse, hiç kimse merak etmesin ben kimseyi üzmem. Fakat gidersem de Türkçe söylerim" açıklamasını yaptı. Kıraç'ın Euorovision'a gideceği iddiası gündeme gelir gelmez sosyal medyadan TRT'ye tepki yağdı. twitter'da TRTprotesto başlıklı geniş katılımlı bir kampanya başlatıldı.

KAYNAK:

spy ghost

spy ghost

Üye
Kararsız kaldım Türkçe söylese bir dert söylemese bir dert

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
en iyisini yapar biz türküz dilimiz türkçe ee ingilizceyle işimiz ne

uran22

Üye
gitmesin gitmesin biz ona çay ısmarlayalım çayını içsin biz birini yollarız :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Kıraç'ın şarkılarını severim fakat bizi liderliğe taşıyabileceğini sanmıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: SHS
'Lorelai

'Lorelai

Üye
Ben de Türkçe söylemesini isterdim, fakat başarılı olmak zor gibi o zaman.

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR ve SHS
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Mantıklıymış gibi görünüyor ama farklı ülkelerden ve dillerden katılan herkes ingilize söylüyor.

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Mantıklıymış gibi görünüyor ama farklı ülkelerden ve dillerden katılan herkes ingilize söylüyor.

1-Efenim,doğru olan kendi kültürünü yansıtmaktır;ama hepimizin bildiği üzre Eurovision'da siyasi çıkarlar gözetildiği için verilen oylar haklı değildir :kotu:

2-Kıraç İngilizce şarkı söylese bile,tamamen imkansız başarılarak katılan ülkelerin temsilcileri siyasi çıkar gözetmese bile Kıraç'ın derece alması tamamen bi mucize;

3-Kıraç dediği üzre Türkçe şarkı söylerse yarışmada hiç bi şansımız olmaz,kalmaz,kalamaz,olamaz;

Türe

Türe

Üye
Doğru olan da bu bence .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...