Kingston DDR2 SO-DIMM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
    Konu Sahibi
Kingston DDR2 SO-DIMM










Kingston Technology, yüksek performanslı, düşük gecikmeli 667MHz DDR2 SO-DIMM notebook belleği dünyaya ilk kez duyurdu.
Mevcut mobil platformlar için daha fazla performans sağlayan, 2GB ve 4GB kapasitelere sahip HyperX® 667MHz CL4 SO-DIMM kitler, Kingston’un önümüzdeki birkaç ay içerisinde notebook pazarına sunmayı planladığı bir dizi bellek yeniliğinin ilkidir.
Kingston müşterileri, mevcut notebook`lar için daha yüksek performanslı belleği sordular; diyen Kingston®’da üst düzey teknolojisi yöneticisi olan Mark Tekunoff “, “Yeni 667MHz CL4 düşük gecikmeli SO-DIMM belleklerimiz, bu pazarı desteklemek üzere sunduğumuz yeni HyperX bellek serisinin ilkidir ve 3GB bellek kiti geliştirme dahil olmak üzere ürün serisini genişletmeye devam edeceğiz” dedi.
Yeni HyperX 667MHz CL4 yüksek performanslı mobil bellek, standart notebook belleğini, sistem BIOS ayarlarını değiştirmek zorunda kalmadan mümkün olan en yüksek hıza çıkan yüksek performanslı modüller ile değiştirerek sistem performansını arttırmak isteyen notebook kullanıcıları için mükemmel bir çözümdür.
 


> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Yaşasın 256 mb sdram :ehe

şaka bir yana 256 mb sd ram kullanıyorum...:(
 
Altun.

Altun.

Üye
heralde mevcut laptoplara olmayacak
 
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ii bir gelişme
 
Ozan

Ozan

Admin
heralde mevcut laptoplara olmayacak
667 Mhz ddr2 bellek destekleyen ( ki hemen hemen hepsi artık ) her notebook a uyum sağlayacak tabiki. DÜşük zamanlı olması bir sistem gereksinimi degil, ram in calışma hızı ile alakalı. Frekans aynı oldugu sürece anakart desteklerse de, calisir.
 
canted

canted

Üye
2 adet laptop için 512 mb ram
isteyene
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al


Üst Alt