afer459 Üye By_CemiL' Alıntı: Hayır S-off yapmadım Genişletmek için tıkla ... Helal ozaman bu ugulamaya
Fantastik20 Üye #Bahadir_fb sendeki g2 nin farkli lolipop romu galiba bende orjinal stock rom var sıkıntı olurmu
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi Fantastik20' Alıntı: #Bahadir_fb sendeki g2 nin farkli lolipop romu galiba bende orjinal stock rom var sıkıntı olurmu Genişletmek için tıkla ... Bende g2 Yok Konuda cihaz ismi varsa deneyebilirsin sıkıntı olacağını sanmıyorum, en fazla root başarısız olur
Fantastik20' Alıntı: #Bahadir_fb sendeki g2 nin farkli lolipop romu galiba bende orjinal stock rom var sıkıntı olurmu Genişletmek için tıkla ... Bende g2 Yok Konuda cihaz ismi varsa deneyebilirsin sıkıntı olacağını sanmıyorum, en fazla root başarısız olur
Fantastik20 Üye Bahadir_fb' Alıntı: Bende g2 Yok Konuda cihaz ismi varsa deneyebilirsin sıkıntı olacağını sanmıyorum, en fazla root başarısız olur Genişletmek için tıkla ... Konuda cihaz ismi yok ama attigin fotografda lg g2 5.02 yi gösteriyor
Bahadir_fb' Alıntı: Bende g2 Yok Konuda cihaz ismi varsa deneyebilirsin sıkıntı olacağını sanmıyorum, en fazla root başarısız olur Genişletmek için tıkla ... Konuda cihaz ismi yok ama attigin fotografda lg g2 5.02 yi gösteriyor
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi Fantastik20' Alıntı: Konuda cihaz ismi yok ama attigin fotografda lg g2 5.02 yi gösteriyor Genişletmek için tıkla ... Foto alıntı resimdeki bilgi doğruysa cihazını rootlayabilir.
Fantastik20' Alıntı: Konuda cihaz ismi yok ama attigin fotografda lg g2 5.02 yi gösteriyor Genişletmek için tıkla ... Foto alıntı resimdeki bilgi doğruysa cihazını rootlayabilir.
Fantastik20 Üye Bahadir_fb' Alıntı: Foto alıntı resimdeki bilgi doğruysa cihazını rootlayabilir. Genişletmek için tıkla ... Tamam sagol bi deneyem
Bahadir_fb' Alıntı: Foto alıntı resimdeki bilgi doğruysa cihazını rootlayabilir. Genişletmek için tıkla ... Tamam sagol bi deneyem
mukoline Üye Ustad teşekkür ederim sony xperia z1 compact 5.0.2 lolipop ok samsung t310 8" tablet ok ben boyle rootlama gormedim emegine yuregine saglik
Ustad teşekkür ederim sony xperia z1 compact 5.0.2 lolipop ok samsung t310 8" tablet ok ben boyle rootlama gormedim emegine yuregine saglik
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi mukoline' Alıntı: Ustad teşekkür ederim sony xperia z1 compact 5.0.2 lolipop ok samsung t310 8" tablet ok ben boyle rootlama gormedim emegine yuregine saglik Genişletmek için tıkla ...
mukoline' Alıntı: Ustad teşekkür ederim sony xperia z1 compact 5.0.2 lolipop ok samsung t310 8" tablet ok ben boyle rootlama gormedim emegine yuregine saglik Genişletmek için tıkla ...
1-kanuni Üye Bahadir_fb' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Android cihazlarınızı pc kullanmadan root yapabileceğiniz uygulamadır. Gereksinimler : Android 2.0+, 5.0+ Uyumlu cihaz listesi Spoiler: SAMSUNG İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Spoiler: GOOGLE / NEXUS İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Spoiler: HTC İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Spoiler: SONY İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Spoiler: LG İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Spoiler: ZTE İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Spoiler: HUAWEI İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Telefonum HTC one M9, 5.0.2 ve malesef olmadı. Yokmu bu aleti rootlayacak bir uygulama.
Bahadir_fb' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Android cihazlarınızı pc kullanmadan root yapabileceğiniz uygulamadır. Gereksinimler : Android 2.0+, 5.0+ Uyumlu cihaz listesi Spoiler: SAMSUNG İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Spoiler: GOOGLE / NEXUS İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Spoiler: HTC İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Spoiler: SONY İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Spoiler: LG İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Spoiler: ZTE İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Spoiler: HUAWEI İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Genişletmek için tıkla ... Telefonum HTC one M9, 5.0.2 ve malesef olmadı. Yokmu bu aleti rootlayacak bir uygulama.