Kingdom Rush Frontiers Herşey Ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

OsmanTuncer

OsmanTuncer

Üye
    Konu Sahibi
Kingdom Rush Frontiers Herşey Ücretsiz

Kingdom Rush Frontiers APK obb BİLGİ 1.0.3 Modded Sınırsız Oyunları Android
Gereksinimler: 4.0 +
Bakış: Dünyanın en şeytanca bağımlılık savunma oyunu geri döndü - Kingdom Rush hoş geldiniz:! Frontiers zamankinden daha büyük ve daha kötü, Kingdom Rush: Sınırlar yapılan öfkeyle hızlı, büyüleyen büyüleyici oyun yepyeni bir düzeyi orijinal başlığı ödüllü hit. Eğer düşmanlar ezmek yardımcı ejderhalar, insan yiyen bitki, ve yeraltı-tüm gösterişli yeni kuleleri ile, seviyeleri, kahramanlar ve daha güzellikler korkunç sakinleri egzotik toprakları savunmak gibi bir epik (yanlış) macera aracılığıyla asker dokunun bir hamur. (.. Da, biz hala son oyunun tüm iyi ol 'şeyler var, merak etmeyin Şimdi mahsul)Kingdom Rush: Frontiers çok içerik paketleri, bu ağız sulandıran, pikselli tam bir yükseltilmiş topçu patlamada gibi doğru gülümseyen küçük yüzüne başlattı sevinç ... ve o kadar iyi acıyor! OYUN ÖZELLİKLERİ egzotik haber topraklarında sınır güçlendirin • -! çöller, ormanlarda ve hatta yeraltı çizgi tutun • Sekiz yeni ihtisas kule yükseltmeleri! Dilim, cızırtı ve Crossbow kaleleri, Mighty Tapınakçılar, Necromancers, ve hatta Deprem Makineleri ile düşmanlar yere vurmak - hey, biz şeyleri titriyor söylemiştim. • 18 kule yetenekleri Over! Ölüm Riders, veba bulutlar, ya da düşmanları çalmak ve öldürmek! Assassins salmak • 40 düşmanları Over benzersiz yetenekleri ile! Eğer çöl sandworms, aşiret şamanlar, göçebe kabileler ve yeraltı terörü ile mücadele gibi diken üstünde kalmak. • Onbir efsanevi kahramanları. Lütfen şampiyon seçin ve yeteneklerini! Tren her sahnede • özel birimleri ve özellikleri! Karaejder'den dikkat! • Acımasız patron kavgalar! Hey, biz ... Bu yükseltmeleri almak için söyledim 70 başarıları üzerinde olan oyun • Saat! • Klasik, Demir, ve kahramanca oyun modları taktik becerilerini meydan! • Üç zorluk modları! Eğer gerçek bir meydan okumaya hazır mısınız? Sabit modu ile gidin! Intoxicating cazibesi bir heyecan skor, dolgun ses eylemi ve sevgiyle resimli karikatür sanatı ile!(Doğal olarak, karikatür kan ile tamamlayın.) • In-oyunu ansiklopedi! Gerçek savaşçılar düşmanlarını biliyorum ... ve kuleleri. ! Kadar eğitim KRALLIK RUSH İÇİN ÖVGÜ: Play IGN Editörün Seçimi, Slayt Must Have, 148 Apps Editörün Seçimi, Jay Yılın Oyunlar Oyun, Pocket Gamer Altın Ödülü, Dokunmatik Arcade 4.5 / 5, CNET olduğunu. En iyi iPad Oyunları Bu sürümde neler bulunuyor: Sabit hata Priest ve Makine kuleleri kullanırken.
APK YÜKLEYİN KURUN AÇMAYIN KAYDET DİYİP ÇIKIN. DATA DOSYASINI ANDROİD OBB İÇİNE ATIN OYUNU BAŞLATIN.
PART1 İNDİR:
PART2 İNDİR:

Bi Teşekkür Yeter :)

• Beğen
Tepkiler: bitanesii77
Takipçi Satın Al

Üst Alt