ibrahim.ykr
Üye
-
Konu Sahibi
-
0.oKızsız hayat en idael hayat kardeştelefonuna bir oyun at bir root at bir film izle cok daha güzel geciyor zaman. Ugrasma gereksiz şeylerle
Bi kerelik bulusmayla iliskimi baslattiniz ?yaşım 19 ve kızla görüştüm 1kez gitdim yanına ve sürekli arayamıyorum arada arıyorum belli etmedi hic bugünde konuştum diyor ki sen ilgilenmiyon kafan esince mesaj atıyon bir ton hikaye anlatdı dayanamadım basdım engeli sms atdı k.bakma yapamadım diyor ben sakinlesmeye çalışırken lanet olsun dayanamadım ana avsat sövdüm susdu :/ bende susmaya karar verdim.
Bitmeseydi gitcektim eşşek deyilim ehliyet aldımda islerim vardı okulda var ne yapayım evleride yakın deyil 30 km var. ama gitdim yinedeBi kerelik bulusmayla iliskimi baslattiniz ?
Aga tanimadign birine guvenirsen boyle olur ya siz cok hizlisiniz yada biz yanlis yapiyoruz olayi anlayamadjmkiBitmeseydi gitcektim eşşek deyilim ehliyet aldımda islerim vardı okulda var ne yapayım evleride yakın deyil 30 km var. ama gitdim yinede
Hocam bu nasıl yaşam derken ? hadi genclik deseniz anlarımda bu nasıl yaşam demek yanlış allaha şukurler olsun ne alkol ne madde nede pis bir şeye buluştum beni herkez terbiyeli diye sever.Bu nasıl bir yaşam hiç bir şey anlamadım
1.5 ay oldu görûşeli bu cok mu hızlı 2 ay görüşüp nişan yapanlar varAga tanimadign birine guvenirsen boyle olur ya siz cok hizlisiniz yada biz yanlis yapiyoruz olayi anlayamadjmki
Böyle ilişki olcaksa olmasın zaten insan olsa bunu yapmazdı onuda bu yakışırSen de sınırsız paket alsaydın keşke; o zaman sevgilin ömür boyu senin olurdu..
Üzülmesekte olmuyoryaşadığımız hayatta neler oluyor, hepsine üzülürsek hayatı yaşayacak bir parçamız kalmaz
Hep oyunla filmle gecmez zamanlar ..Kızsız hayat en idael hayat kardeştelefonuna bir oyun at bir root at bir film izle cok daha güzel geciyor zaman. Ugrasma gereksiz şeylerle
Aynen hayat kısa neyse artik üzüntüm gectiAynen hayat dewam ediyor ve hayat kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?