Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kimse neden yardım etmiyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abometin2
Üye
Konu Sahibi
kimse neden yardım etmiyor
arkadaşlar neden kimse yardım etmiyor samsung galaxy ace 2 telefonum var hafıza kartını kullanamıyorum oyun kuramıyorum lütfen biri bana yardım etsin psikolojim bozuldu ruh halim kötüye gidiyo
sanal hacker
Üye
biçimlendır kartı yada tele yazılma at
abometin2
Üye
Konu Sahibi
kartta android data felan yasmiyo dosyalarim klasorunde
sd kart yaziyo ama 1.10 gb diyo kartim 8gb yardim edin lutfen
Ali58_58
Üye
arkadaşım sd card telefonda olan hafıza kartı biraz süs gibi kalıyo samsungun romunu kullanırsan ama link 2 sdgui ile hafıza kartına taşıyabilirsin yada zor bulursun ama voldfstab dosyası var dediğim gibi belki zor buşursun ama onunlada yapabilirsin
arkadaşlar neden kimse yardım etmiyor samsung galaxy ace 2 telefonum var hafıza kartını kullanamıyorum oyun kuramıyorum lütfen biri bana yardım etsin psikolojim bozuldu ruh halim kötüye gidiyo
arkadasım biraz arastır once yapmak istediğin şeyi ben cm9 romunu 2 ay arastırdım ondan sonra yükledim bi bak once ındirdığin uygulamalar direk telefon hafızasına iner 8GB hadıza kartına inmez.app2 gibi telefon hafızasındaki uygulamaları hafıza kartına tasısan bile tamamı gelmez yine dolu gösterir.sd_card sd_extrenal olarak göstermenın bi yolu var onu arastır telefonuna root at sıkıntıDAN KURTUL.
abometin2
Üye
Konu Sahibi
root garanti dışı bırakıyor yeni aldım telefon o yüzden almak istemiyorum başka bi yolu yokmu
gss_adnan
Üye
Kardeşim bende galaxy wonder kullanıyorum basta senin gibi dusunuyodum ama tam istedigin gibi kullanamadiktan sonra ne anlami olur garantin unroot die bisey var sanirim sonra kaldirabiliyosun