Kimse Müziksiz Kalmasın! | Kampanyalar | gnçtrkcll

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kimse Müziksiz Kalmasın! | Kampanyalar | gnçtrkcll
Kimler Kullanabilir?
üye olan bütün Turkcell ’liler kullanabilir! Ayda 1TL'ye tam 50 şarkıyı cebine ya da bilgisayarına indirebilirsin, o da beni kesmez diyorsan ayda 8TL'ye 500 şarkı paketine abone olabilirsin!

Üstelik üye olur olmaz 31 Ekim 2010 ’a kadar 10 adet şarkıyı bedava cebine ya da bilgisayarına indirebilirsin. Eğer gnçtrkcll’liysen 20 adet MP3’ü bedava indirebilirsin.

Sık Sorulan Sorular Kampanyadan ne zamana kadar yararlanabilirim?

1 TL’ye 50 şarkıyı MP3 formatında her ay indirmek için 31 Aralık 2010’a kadar vaktin var. 8TL’ye 500 şarkı (Mega Müzik Paketi) indirmek için ise herhangi bir süresi kısıtlaması şu an yok

Eski gnçPlay kullanıcısıyım. Kampanyadan faydalanabilecek miyim?

Elbette. Şarkı haklarını indirdiysen ve yeni şarkı indirmek istediğin zaman satın alabileceğin müzik paketlerinden dilediğini seçerek şarkıları indirmeye devam edebilirsin.

Bu kampanya kapsamında hangi şarkılardan faydalanabilirim? sitesinde yer alan MÜYAP repertuarındaki tüm yerli ve yabancı içeriklerin tüm şarkı formatlarından faydalanabilirsin.

Hediye şarkıları indirmek için bir süre kısıtım var mı?

Müzik paketlerine abonelik aylık olduğu için abone olduktan sonra ki 30 gün içinde şarkılarını indirmen gerekiyor

Bazı şarkılarda "Bilgisayarıma İndir" linki bulunmuyor?

Bu şarkıları neden indiremiyorum? Kampanya kapsamında MÜYAP ve SONY repertuarındaki yerli ve yabancı şarkıları bilgisayarına indirilebilirsin. MÜYAP ve SONY repertuarı dışında kalan şarkılarda lisanslama nedeni ile "Bilgisayarıma İndir" linki bulunmaz.

Bilgisayarıma indirdiğim şarkıları kaç defa dinleyebilirim?

Şarkıları dinleme sayısında bir sınırlama yok. Bilgisayarıma indirdiğim şarkıları cep telefonuma ve MP3 çalarıma aktarabilir miyim? Bilgisayarına indirdiğin şarkıları ister cep telefonuna ister MP3 çalarına istersen de iPod’una aktarabilirsin

Bilgisayarıma şarkı indirirken internet bağlantım ücretlendiriliyor mu?

Internet sitelerinde dolaşırken ve şarkı indirirken, internet bağlantın, bağlı bulunduğun internet servis sağlayıcının belirlediği tarife ve koşullar üzerinden ücretlendirilir. WAP’tan şarkı indirmek ise tamamen ücretsiz

 
  • Beğen
Tepkiler: |.DesertEagle.|
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt