muhammettvurucu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yazılım ekibine rapor atsın. Güncelleme ile düzeltsin mesela?Oyun uyumsuzsa servis napsın acaba? Bize bedava batarya verdiler bence gayette iyi bir garanti servisi var.
Hiçbir firma garantisinin böyle birşey yaptığını duymadık biz siz duymuşsunuz demek ki böyle birşey bekliyorsunuz. Güncelleme ile ya düzelir ya düzelmez sesini en iyi duyuracağın yer ingilizcen iyiyse sammobile.Yazılım ekibine rapor atsın. Güncelleme ile düzeltsin mesela?
Nasıl duyuracam sammobile a?Hiçbir firma garantisinin böyle birşey yaptığını duymadık biz siz duymuşsunuz demek ki böyle birşey bekliyorsunuz. Güncelleme ile ya düzelir ya düzelmez sesini en iyi duyuracağın yer ingilizcen iyiyse sammobile.
Aynen MaxiCepteki gibi ingilizce bir metinde şikayetini yazacaksın forum bölümüne xda dan yazarsanda yardımcı olurlar. S3 Neo bölümüne yaz xda da.Nasıl duyuracam sammobile a?
Hangi gta'dan bahsediyorsun? Gta 3 ise onu benim galaxy ace bile oynatıyordu. Benim bahsettiğim gta sa. Ve buyur bak video'nun sonlarına doğru full grafikte oyun yavaşlıyor ve telefon zorlanmaya başlıyor. Ben zaten kasıyor demedim zorlanıyor dedim.Vay be S800 Gta da zorlanıyor ha?Bende exynos 5420 kötü derdim güç tasarrufunda fu ll grafik oynuyorum.
Evet bende gta sanandresten bahsediyorum.Hangi gta'dan bahsediyorsun? Gta 3 ise onu benim galaxy ace bile oynatıyordu. Benim bahsettiğim gta sa. Ve buyur bak video'nun sonlarına doğru fu ll grafikte oyun yavaşlıyor ve telefon zorlanmaya başlıyor. Ben zaten kasıyor demedim zorlanıyor dedim.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
O zaman söyle full grafikte videoda s800 zorlanıyor mu zorlanmıyor mu?Evet bende gta sanandresten bahsediyorum.
Bu devirde Gta 3 ü kim napsın? Gta Sanandres varken?
Valla servisten servise değişiyordur herhâlde. Bizi samsung tam 2 ay oyaladı ve garanti kapsamında olan bir arızaydı. Sonunda zorla para iadesi ile kurtulduk o lanet servisten.Ben kullandığım tüm markalar arasında en çok Samsung servisinden memnun kaldım. Mağdur etmediler hiçbir zaman. Bu olayında servis ile çözülebilecek bir tarafı yok zaten cihaz amiral gemisi değil o yüzden kasmalar olması normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?