Kimlerin biletini kesecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi
Kimlerin biletini kesecek?
Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunu zirvede tamamlamayı başaran Galatasaray'da sözleşmesi sona eren isimler var.



Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonunu zirvede tamamlamayı başaran Galatasaray'da 4 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor.

Sarı-Kırmızılı ekipte, futbolu bırakacağını açıklayan Ayhan Akman dışında, bu ay sonu itibariyle Aykut Erçetin, Necati Ateş, Sabri Sarıoğlu ve Servet Çetin'in sözleşmeleri bitecek.

Elde ettiği şampiyonlukla gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında direkt yer almayı garantileyen Galatasaray'ın nasıl bir transfer politikası izleyeceği merakla bekleniyor.

Aykut Erçetin 9 sezondur bekliyor

Galatasaray'a 2002-2003 sezonunda Almanya'nın Stutgart ekibinden transfer olan Aykut Erçetin, Sarı-Kırmızılı takımda 9. sezonunu doldurdu.

Takımda birinci kaleci olmak için uzun süre beklemesine rağmen bunu başaramayan Aykut Erçetin, bugüne kadar 39 lig, 26 Türkiye Kupası ve 3 de Avrupa kupası maçına çıktı.

En fazla forma şansını teknik direktörler Karl Heinz Feldkamp ile Cevat Güler'in görev yaptığı 2007-2008 sezonunda bulan Aykut, bu sezonda 13 lig, 6 Türkiye Kupası ve 1 de Avrupa kupası maçında takımının kalesini koruyarak 20 karşılaşmada görev yaptı.

Bu sezon sadece ligdeki Galatasaray-Eskişehirspor maçında sahaya çıkan ve 90 dakika görev yapan Aykut'un sözleşmesinin yenilenmesi için sezon içinde bir girişimde bulunulmadı.

Necati Ateş, beklentileri boşa çıkarmadı

Devre arasında Medical Park Antalyaspor'dan transfer edilerek sezon sonuna kadar sözleşme yapılan Necati Ateş, yeniden döndüğü sarı-kırmızılı ekibe katkı sağlamayı başardı.

Galatasaray formasıyla ligde 15, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 maça çıkan ve lig maçlarında 8 gole imza atan Necati'nin performansı göz doldururken, oyuncunun gelecek sezon da kadroda tutulması bekleniyor.

Daha önce 2003-2004 sezonunun devre arasında Adanaspor'dan Galatasaray'a gelen ve 2007-2008 sezonunun ilk yarısı sonuna kadar takımda kendisine yer bulan Necati, ardından kiralık olarak Ankaraspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve İspanya'nın Real Sociedad ekiplerinde görev almış, 2008-2009 sezonu sonunda da Galatasaray'la olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti.

Sabri Sarıoğlu için sezon iyi geçmedi

Galatasaray'ın altyapısından yetişen isimlerden olan Sabri Sarıoğlu için bu sezon pek de iyi geçmedi.

Sözleşmesinde sona gelen Sabri, yaşadığı önemli sakatlık nedeniyle bu sezon uzun süre formasından uzak kalırken, tekrar takıma dönmesinin ardından ise istenilen form düzeyine bir türlü kavuşamadı.

Savunmanın sağındaki yerini Eboue'ye kaptıran Sabri'nin düşen form grafiği, takımın yeni sezon planlamasındaki yerini tehlikeye sokuyor.

Servet gözden düştü

Sarı-Kırmızılı takımın bir dönem değişmez isimlerinden olan Servet Çetin'in Teknik Direktör Fatih Terim'le yüzü gülmedi.

Fatih Terim'den forma bulmakta oldukça zorlanan ve henüz ligin ilk yarısı sonunda takımdan ayrılabileceği iddiaları gündeme gelen Servet, kadroda kalsa da süre alma yolunda şansını artıramadı.

Servet Çetin, bu sezon ligde 9, Türkiye Kupası'nda ise 1 maçta oynarken, 4 maçta 90 dakika sahada kalabildi.

Melo gidecek mi, kalacak mı?

İtalya'nın Juventus takımından kiralanan ve sezonu başarılı bir performansla tamamlayan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo'nun, gelecek sezon için takımda olup olmayacağı merak konusu.

Sarı-Kırmızılı ekibin 13 milyon Euro ödeme şartıyla bonservisini alma hakkını elinde bulundurduğu Melo'yla ilgili İtalyan ekibiyle yaptığı görüşmeler, oyuncunun takım arkadaşı Albert Riera'yı hastanelik etmesinin ardından sonlandırılırken, kararın sezon sonu alınacağı belirtilmişti.

Teknik Direktör Fatih Terim'in yönetime vereceği rapor, yeni sezonun transfer planlamasında anahtar nokta olacak.
 


Dumbledore

Dumbledore

Üye
Aykut,Servet gider.Ama Sabri futbolu bizde bırakır :)
 

Casio Murat

Üye
Gönderilecekler belli zaten..#
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt