kimler alkol kullanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

kimler alkol kullanıyor?

• Kullanılan toplam oy
    47
jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Votka,iki kez rektefiye edilmiş aktif kömürden süzülmüş ve içilebilecek düzeye dek sulandırılımış saf alkoldür.Bunun için özel tat ve kokusu yoktur ve renksizdir. İsminin Slavca su anlamına gelen "voda" (woda, вода)'dan geldiği sanılmaktadır.

Votkanın ham maddesi çavdar,buğday ve benzeri tahıl ile patatestir.Bunlar pişirilir ve malt ile mayşelenerek şekerlendirilir.süzüldükten sonra %40-57 alkol derecesine düşürülür.

İçindeki alkol oranı %35 ile %70 arasında değişse de standart Rus votkasının oranı ünlü Rus kimyacı Dmitri Mendeleev tarafından %40 olarak belirlenmiştir.Ama 1990 yılında üretimi durdurulan Sovyet votkasının alkol oranı %92 idi.İşlem sırasında tam 5 kez damıtılır bu nedenle içimi çok zordur.Sovyet votkası şimdiye dek üretilen en sert votkadır.Günümüzde Sovyet votkası üretilmemektedir.Bugün Smirnoff(3 kez damıtılır), Finlandia(2 kez damıtılır), Stolıchnaya(3 kez damıtılır) üretilmekte olan en sert votkalardır.

Revengeful

Emekli Yönetici
Recep iciyoruz diye bize terlik atıyordun şimdi ise nasıl hazırlandığını söylüyorsun. :D

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
:D:D konu dağıldı bende koy ver gitsin dedim nettten buldum zaten konuyu kapatcam bu kadalık yeter küçüklere kötü örnek olmayalım

Revengeful

Emekli Yönetici
Yok yahu konu güzel gidiyor. Kapama :D

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
:D fazla güzel gidiyor gibi içmeden benim kafamda bir hoş oldu:D:D

Samsun55''

Samsun55''

Üye
kim konu açsa hit oluyor bu ara :hmmm bu işin sırrını çözdüler galiba artık :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Harbi la iyi kafa yaptı bu konu bende :D

rocco_06855

rocco_06855

Üye
sosyal iciciyim :D her yerde her şehirde her ortamda D:

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
konuya bir günde 100 cevap yazıldı resmen:D:D

Revengeful

Emekli Yönetici
Neden çünkü konuda yeşil peri var :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
votka da güzel özellikle schweppes indian tonic water la karıstırcan:D

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
perileri severiz:D:D

Necmati

Necmati

Üye
:d::d:

batuone

Üye
fairy olcaktı şimdi :D

minoo

minoo

Üye
içmez miyiz ya :D tek başıma küçük rakı bitirene kadar yegâne içkim rakıydı ama şimdi nefret ettim resmen :ehe Biracıyım :naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
Bilmem mı :d:

Love Prince

Love Prince

Üye
Dünyanın en sert içkisi Absinth ( Yeşil Cin %80 alkol ) olarak bilinir toplum tarafından fakat bilinenin aksina dünyanın en sert içkisi '' Samagon '' adında bir Rus vodkasıdır %95 oranında alkol içermektedir. Üretimi ve şişelenmesi kesinlikle yasak olup ev yapımıdır ve ciddi cezaları vardır.

'Davut

'Davut

Üye
Daha hiç buluşlmadım ama sertde bakmıyorum günün birinde neden olmasın...: )

Takipçi Satın Al

Üst Alt