kimler alkol kullanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

kimler alkol kullanıyor?

• Kullanılan toplam oy
    47
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
en iyisi bira iç iç boşalt tekrar devam:D

Revengeful

Emekli Yönetici
Absenthe asıl adı. Ama fairy diyede gecer.
Bir yudum alıyorsun periler dunyasında buluyorsun kendini

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
yeşil peri:D biri ölüodu bunu içerken komaya girmişti galiba:D

Revengeful

Emekli Yönetici
Bira %5, yeşil peri %70

Farka bak :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
adam seviniodu bunu getirdim die sonra gördü .... :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Benim tavsiyem hic ates karistirmayin ve guzel bi shot bardagina yarim seker eritip shot almaktir.
yüzde 70 alkol ve 10 mg thujyone içeren absinthe çeşidi.oldukça tehlikeli.bünyesi zayıf olanların kesinlikle denememesi gerektiği söylenmekte.bir de bunun gold çeşidi var kimuhteviyatında yüzde 70 alkol ve 200mg thujyone mevcut..

maxirabit

maxirabit

Üye
Haberlerde çıkmıştı bi meşhur absinth içerken yandım diyordu:s
Ha saf alkol ha absinth:D

Necmati

Necmati

Üye
Absinth severim ben :naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
Zaten absinthe kelimesi eski Yunanca'da apsinthion yani acı anlamına gelir. Bu noktada böyle bir maddenin yuksek alkol oranı ile biraraya gelmesi içkinin asıl tehlikesini ortaya çıkartmaktadir. Bu nokta da ortaya sanrılar halüsinasyonik görüntüler çıkmaktadır.Vincent van Gogh'un bu içkiyi içtikten sonra kulaklarını kestiği rivayet edilmektedir.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
nerden bulacan fairy i:D Allah bilir kaca gelir buraya.Bizim adam ta nerelerden getirtmiş

Revengeful

Emekli Yönetici
Piyasa fiyatı 140$
Zaten her ülkede uretilemiyor yasak. Suan özellikle polonya ve Çekoslovakya gibi ülkelerde üretiliyor.

Necmati

Necmati

Üye
Tam içki içlen yerler..

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ingilterede insanlar su gibi içiyo birayı falan.Ruslardan nerdeyse çeşmelerinden vodka akacak

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben Rusların %95 alkol oranına sahip içki ürettiklerini duymuştum. Adi v ile basliyordu

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Rus abi onlar yapar herşeyi:ehe bizim bi tamirci var memlekette adamı bira falan kesmio direk kolonya.Nasıl kör falan olmadı o adam onuda merak ediyorum

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
absinthe %70 alkol oranlı pelin otu likörü. hatta %70 den daha yüksek alkol oranı olanlar var. yanılmıyorsam %90 a kadar çıkıyo. pragtan gelirken %70 alkol oranlı olanından 2 şişe aldım. şimdi eve arkadaşlar geldiğinde hepsine teker teker denettiriyorum. ya kusuyolar yada yarım saat bağırıyolar. işin ilginci ben pragta kumarhanede garson kızdan istedim. kız şaşırmış gözlerle bana baktı. genelde oralarda da halk tarafından fazla kullanılan bi içki değil. içilmesini yumuşatmak için kullanılan bazı teknikler var. içkileri aldığım yerden bunun özel bide kaşığını aldım. bu kaşığa bi tane kesme şeker koyuyosun ve çakmakla eritip shot bardağının içine boca edip hemen fondipliyosun. biraz beklersen şeker kristalleşiyor. yalnız bi uyarı 5 shottan sonrası bilinç kaybına uğratıyo....

bir yerden buldum:D:D

Revengeful

Emekli Yönetici
absinthe %70 alkol oranlı pelin otu likörü. hatta %70 den daha yüksek alkol oranı olanlar var. yanılmıyorsam %90 a kadar çıkıyo. pragtan gelirken %70 alkol oranlı olanından 2 şişe aldım. şimdi eve arkadaşlar geldiğinde hepsine teker teker denettiriyorum. ya kusuyolar yada yarım saat bağırıyolar. işin ilginci ben pragta kumarhanede garson kızdan istedim. kız şaşırmış gözlerle bana baktı. genelde oralarda da halk tarafından fazla kullanılan bi içki değil. içilmesini yumuşatmak için kullanılan bazı teknikler var. içkileri aldığım yerden bunun özel bide kaşığını aldım. bu kaşığa bi tane kesme şeker koyuyosun ve çakmakla eritip shot bardağının içine boca edip hemen fondipliyosun. biraz beklersen şeker kristalleşiyor. yalnız bi uyarı 5 shottan sonrası bilinç kaybına uğratıyo....

bir yerden buldum:D:D

. Pelin bitkisinde bulunan cok büyük miktarda bulunan Thujyone maddesi aslen tıbbi amaçlı kullanılan bir maddedir. İyileştirici özellikteki bu maddenin yüksek dozları tehlikelidir. Thujyone bilindiği kadarı ile yüksek dozajlarda beyinde tetrahydrocannabinol ile aynı etkiyi yapmaktadır. Bahsi geçen tetrahydrocannabinol maddesi marihuana içindeki aktif maddedir. Sonuç olarak yüksek dozajı bu uyuşturucu madde ile aynı etkiyi yapmaktadır

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Absinth Yüz 80 lik

maxirabit

maxirabit

Üye
İçkiyi ucuza getirmek için dutyfreeden alıcan oda zaten herkez yapamaz.Yada yurt dışından tanıdığına söylicen bavulunda getircek,hiç olmadı kıbrıstan gelen arkadaşın falan olursa sıkıntı olmazKıbrıstada uygun tekel ürünleri.

Revengeful

Emekli Yönetici
Eskiden tıbbi araç olarak kullanıyordu. Çünkü içindeki Pelin bitkisi iyileştirme gücüne sahip. Ama fazla doz marihuana etkisi yapıyor. Bir nevi zengin uyusturucusu

Takipçi Satın Al

Üst Alt