A-)galatasaray B-)fenerbahçe C-)sivasspor D-)beşiktaş
ultraslan07 Üye Konu Sahibi Kim şampiyon Olur ? A-)galatasaray B-)fenerbahçe C-)sivasspor D-)beşiktaş
kurt bey Üye sezon başından beri açılan kaçıncı şampiyon kim olur anketi bu ya. valla hayret ediyorum
canturgay Üye kurtoğlu85' Alıntı: sezon başından beri açılan kaçıncı şampiyon kim olur anketi bu ya. valla hayret ediyorum Genişletmek için tıkla ... ama bu aralar açılması daha mantıklı değil mii.. bence bu saatten sonra.. ankette gereksiz seçenekler var.. gs veya fb olur artık...
kurtoğlu85' Alıntı: sezon başından beri açılan kaçıncı şampiyon kim olur anketi bu ya. valla hayret ediyorum Genişletmek için tıkla ... ama bu aralar açılması daha mantıklı değil mii.. bence bu saatten sonra.. ankette gereksiz seçenekler var.. gs veya fb olur artık...
DiaBLoS Admin ultraslan07' Alıntı: 1.belli galatasaray 2. kim?? Genişletmek için tıkla ... Evet Türkcell süper ligini takip edelim belli evet
ultraslan07' Alıntı: 1.belli galatasaray 2. kim?? Genişletmek için tıkla ... Evet Türkcell süper ligini takip edelim belli evet
ultraslan07 Üye Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Evet Türkcell süper ligini takip edelim belli evet Genişletmek için tıkla ... şampiyon babında demiştim
DiaBLoS' Alıntı: Evet Türkcell süper ligini takip edelim belli evet Genişletmek için tıkla ... şampiyon babında demiştim