Kim Kazanacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Kim Kazanacak?



10 spor yazarından 5’i beraberlik derken, 3’ü F.Bahçe’yi, 2’si de Beşiktaş’ı şanslı görüyor. Sanat dünyamızın ünlüleri ise dev maçı F.Bahçe’nin kazanacağına inanıyor.

Can BARTU

F.Bahçe daha iyi

DERBİ maçlarının neticesi hiç belli olmaz. İki takımdan F.Bahçe daha iyi durumda gözüküyor olabilir. Ama bu maç farklı. Sinirine hakim olan, Sabırlı olan ve şanslı olan bu maçı kazanacağına inanıyorum. Çünkü bunlar maçın neticesine tesir edicek olaylar. Yine de derbi maçlarında sinirler sonuna kadar geriliyor ve kimse istediğini futbolu oynayamıyor.

Togay Bayatlı

Derbiler bilinmez

HER iki takımda Avrupa kupalarında hüsrana uğradı. Ancak bunun derbinin kalitesini değiştireceğine inanıyorum. Yüksek tansiyonlu, tempolu ve çok çekişkeli bir maç olacak. Geçen yıla baktığımızda Beşiktaş, F.Bahçe ile yaptığı her iki derbiyi de kazandı. Bu kez böyle olur mu bunu kimse bilemez. İnanıyorum ki F.Bahçe’de rakibinin sahasında kartallara kolay teslim olmayacak.

Vedat OKYAR

Futbol bayramı

BEN bu işi 30 senedir yapıyorum. Derbiler öncesinde hiç bir favorim olmadı. Bunu top oynarkende kullanıyordum. Derbiler bana göre futbol bayramı. Hem oyunun içinde hem tribünde bir tatsızlık olsun istemem. İşin hep bu tarafına bakıyorum. Maç bittikten sonra skor tabelasına numaralar yazılıyor. Bende ondan sonra konuşuyorum. Yani her iki takımda Avrupa kupalarında mağlup. Bu durum her iki takımı da etkilemez.

Şansal BÜYÜKA

Önce iyi futbol

F.Bahçe’ye de, Beşiktaş kadar şans veriyorum. Takım oyunu kadar, bireysel hareketlerin de sonucu etkileyeceği bir maç olacağını düşünüyorum. Ama önemli olan Avrupa kalitesinde, savaşan, boğuşan iki takımın mücadelesi olması. Ligin 2 güçlü takımının en azından kalite açısından sınfı geçmeleri gerekiyor. Eğer Avrupa diyorsak, eğer bir yumrukta ayaklarımız yerden kesilip nakavt oluyorsak futbol çizgisini yükseltmek zorundayız.

Altan TANRIKULU

Rus ruleti gibi

BEŞİKTAŞ kaybederse zirveden çok uzaklaşacak. F.Bahçe’inin beraberlik işine gelir. O yüzden tempoyu düşürmeye çalışacak. Beşiktaş, Malmö ve Rize maçlarındaki gibi çok öne çıkıp hücum ederse F.Bahçe, Tuncay-Anelka ikilisiyle pozisyon bulur ama seyircisinin motivasyonuyla Beşiktaş daha akıllı ve sakin hücum etmeye çalışacaktır. Bireysel hataların özellikle de kaleci performanslarının sonucu belirleyeceğini düşünüyorum.

İlhan SÖYLER

Beşiktaş favori

BEŞİKTAŞ, F.Bahçe karşısında her zaman şanslı gözüküyor. Geçen yıl bile Kadıköy’de F.Bahçe’yi o zor şartlarda yenmesini bildi. Beşiktaş bu maçı alamazsa bayağı ara açılır. Bir daha toparlayamaz. Onun içinde kendi sahasında bu maçı alması gerekir. Ama orta sahaya baktığınız zaman F.Bahçe’nin orta sahası mükemmel. Daha çabuk gole gidiyor. Beşiktaş’ın gol sıkıntısı var. Böyle maçlarda usta ayaklar ortaya çıkar.

Ercan SAATÇİ

F.Bahçe şanslı

MAÇTAN önce gereksiz yere bir gerginlik yaratılmış oldu. Bunun üzerin Deniz Barış skandalı üzerinde gelince bu durum gerginliği tırmandırdı. Beşiktaş’ta Rıza’nın ölüm kalıp maçı görüyorum. F.Bahçe açısından da Daum için önemli sınav. Ama böyle maçlarda sonuç bilmek kolay olmasada F.bahçe’yi daha şanslı görüyorum.

Doğan KOLOĞLU

İkisi de çok yorgun

TÜRK futbolunun önde gelen takımları son haftalarda yorgunluk hasırasını da taşıyor. O nedenle eğer yorulma olayını öne çıkardığınız zaman F.Bahçe ile Beşiktaş arasındaki fark azalıyor. F.Bahçe fizik gücünü dahayıl futbolu en üst düzeyde oynayan takım. Bu maç her iki takım arasında fizik gücünün ön plana çıkacağı bir karşılaşma olacak.

İlker YASİN

Favorim Fenerbahçe

BEN derbi maçında F.Bahçe’yi daha şanslı görüyorum. Öncelikle psikolojik olarak maça daha hazır bir görüntü veriyorlar. Beşiktaş’ın mevsim başından beri oturmayan bir şablonu var. F.Bahçe’de Anelka’nın yükselen grafiği, Beşiktaş’ta Ailton’un sakatlıkları maça etki edecek. Beşiktaş seyircisinin bu maçtaki büyük motivasyonu belki Beşiktaş’ı döndürebilir.

Kanat ATKAYA

Beşiktaş daha yakın

MAÇIN İnönü Stadı’nda oynanacak olması Beşiktaş açısından en büyük avantaj. Malmö yenilgisi sonrası oluşan moral bozukluğu da Beşiktaş’ın en büyük dezavantajı. F.Bahçe henüz oturmamış izlenimi veren Beşiktaş defansını epeyce zorlayabilir. Beraberlik daha yakın gözüküyor ama neticede derbidir. Beraberlikten sonra şansı Beşiktaş’a veririm.

Kadir İNANIR

Zeytinburnu teknik direktörü bile Milan maçını vermezdi

MİLANO’DAKİ, Milan-Fenerbahçe maçını, tribünden izledim. Bizimkiler (F.Bahçe) çok özverili ve istekli oynadılar. Ancak Daum’a hiç güvenmiyorum. Zeytinburnuspor teknik direktörü bile Milan maçını vermezdi. Bu yüzden sonuç için bir tahminde bulunamıyorum.

Seray SEVER

Maçı 3-0 F.Bahçe kazanacak

FANATİK Fenerbahçeli olduğumu herkes bilir. Fenerbahçe’nin galibiyeti üzerine iddia bile oynadım. 3-0 banko kazanırız.

İzel Çeliköz

2-1 F.Bahçe

FENERBAHÇE, kesinlikle kazanacaktır. 2-1 yenip geçen yılın rövanşını alacağız.

İbrahim TATLISES

2-0 F.Bahçe alır

FENERBAHÇELİ futbolcuların Milan maçındaki performansını bu maçta da sergileyeceklerini ümit ediyorum. Bu durumda da 2-0 kazanırız.

abuvice :P
 


don_juan

Üye
fifty fifty
 
katibim

katibim

Üye
adım gibi eminim beşiktaş kazanacak :artı:
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
bence fb bu maçı rahat kazanır (gs liyim)
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
Bu mac ya berabere biter yada bjk kazanir
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
%50 Beraberlik

%40 Fener alıcak

%10 Bjk alır.. ;)
 

onur_poy

Üye
bence fener bu maçı alır ama bjk ye karşı da hiç şansı tutmuyo fener en iyi zamanında bile beşiktaşa hep yıkılmıştır
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Fener alıcak gibi
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
BJK , her zaman Fener'e ters geldi ama bu maçta BJK'nin galibiyet şansını çok fazla görmüyorum.

Neden mi ?

Ardarda aldıkları mağlubiyet üzerine aşırı derece moral bozukluğu var.Taraftarlar da bu maça kesin gözüyle bakıyorlar ve BJK Futbolcularının üzerinde aşırı bir stres var ve bu dezavantaja dönüşebilir.
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
nerde o geçen sene 4-3 lük maçtaki bjk ???????
 
Caine

Caine

Üye
Originally posted by ScOrPiOn@Sep 18 2005, 12:31 PM
nerde o geçen sene 4-3 lük maçtaki bjk ???????
[post=169070]Quoted post[/post]​

ee işte geçen sene bjk daha kötüydü ve 4-3 yendi bu sene ne olur allah bilir ama bende 2-2 beraberlik diyorum bi ihtimalde bjk 3-2 veya 3-1 alabilir... saygılar
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Skor diyecek olursak 2-4 diyorum.. ;)
 

paratoner

Üye
oooo fener atar 2 tane (ama kaç tane yer bilmem :ehe:)

:DD
 

the_patriot

Üye
valla iddaa dan en son kazandığım parayı fb-bjk maçında almıştım, şimdi yine bjk ye 100 ytl yatırdım, inşallah bu maçıda alırız, cebimiz para görür
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gitti senin para.. :ehe:
 

wampir

Üye
ailton 2 tane atar diyorum ;)
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Maçın bol gollü geçeceği görüşündeyim ;)
 

slayer

Üye
keşke anket yapsaydınız
BJK...
 

KaKa

Üye
valla mac sukru saracoglu'nda olsaydi bjk kazanirdi ama simdi bilemiyorum yine de takariz golleri.. forza bjk :D
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
walla inşallah berabere biter o zaman gs ye yarar ;) vestelide 4lemişiz keyfim terinde
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt