ocu77
Üye
-
Konu Sahibi
-
3 dabulyu.seymaportal.kom a gir oraya üye ol..enson upgrade edilmiş hali var ordan indirebilirsin kardeş..ben onu kullanıyorum ve çok memnunum..Nuraninin ellerine sağlık ne diyim..infazcı' Alıntı:öcü 15004 nurani sitede varmı????
ocu77' Alıntı:Dün gece kendi ellerimle yaptım.
Not:Startup.mbm,splashscreen.mbm,eidpic.mbm,backgroundimage.mbm kendi üretimimdir...sx1 teknolojiye diil teknoloji sx1 e yetişmeye çalışıyor...: Umarım beğenirsiniz..(radovex bu kıyağımı unutma ) Ayrıca bu sis uzantılı tema dosyası sadece Nurani 15_0004 fw sine uygundur..(Baştan söyliim)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adres üzerinde sağ klik kısayolu kopyala adres bara yapıştır aralaradaki tireleri kaldır enter (bunuda benmi söyliycem yaw)
cmertin fwsinde olmasınada sevindim..hackerly' Alıntı:dotum ben sx1_cmert_15_1985 te yaptım oluyor
kardeş o da benim stilim olsun..perfectlover' Alıntı:İyi, güzel çalışma. Eline sağlık. Ama konuya öyle bir girişin var ki sanki daha önce kimse SX1 için tema yapamamış da bir tek sen başarmışsın bunu gibi bir mesaj yazmışsın. Neyse bundan sonraki çalışmalarında da başarılar.
sende şuan hangi fw var?? Bende N4 var ve uygulama yöneticisinden temayı kaldırsam bile tel orjinal haliyle açılıyor..Açılışta biraz daha fazla bekletiyor ama sonunda açılıyor..dogan_blade' Alıntı:temayı yükledim tel açılmadı kardes ekrana radovex in resmine koyduğu geldi tel ölece bekledi durdu bataryayı çıkarıp takıp açtım yine öle oldu canım sıklıldı iki kez format attım açılmadı şarja taktıydım kendi kendine açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?