kim demiş sx1 sis tema yüklenmez...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ocu77

ocu77

Üye
    Konu Sahibi
kim demiş sx1 sis tema yüklenmez...
Dün gece kendi ellerimle yaptım.
Not:Startup.mbm,splashscreen.mbm,eidpic.mbm,backgroundimage.mbm kendi üretimimdir...sx1 teknolojiye diil teknoloji sx1 e yetişmeye çalışıyor...:ehe: Umarım beğenirsiniz..(radovex bu kıyağımı unutma :) ) Ayrıca bu sis uzantılı tema dosyası sadece Nurani 15_0004 fw sine uygundur..(Baştan söyliim)

adres üzerinde sağ klik kısayolu kopyala adres bara yapıştır aralaradaki tireleri kaldır enter (bunuda benmi söyliycem yaw :) )

radovex

Üye
ok çok sağol şimdi yapmaya calısıyorum oldursa haber veririm:good:

radovex

Üye
iyi tamam da sitede ben nereden indircem??? birsürü yer var

radovex

Üye
Walla Sen Bİr Telefonu ÇÖzmÜssÜn Nasil Yaptiysan??? Sastim Kaldim

ozkanwap

Üye
:D . ben genede dağınık halde yapmayı seviyorum.

cengaversabun

ocu77

ocu77

Üye
    Konu Sahibi
ama hiçbir mahsuru yok..N4 upgradede temayı uygulama yöneticisinden kaldırdığın zaman artık tel formatlık olmuyor orjinal haline geri geliyor..kolaylık bence dostum.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
öcü 15004 nurani sitede varmı????

ocu77

ocu77

Üye
    Konu Sahibi
infazcı' Alıntı:
öcü 15004 nurani sitede varmı????
3 dabulyu.seymaportal.kom a gir oraya üye ol..enson upgrade edilmiş hali var ordan indirebilirsin kardeş..ben onu kullanıyorum ve çok memnunum..Nuraninin ellerine sağlık ne diyim..

hackerly

hackerly

Üye
dotum ben sx1_cmert_15_1985 te yaptım oluyor

perfectlover

Üye
ocu77' Alıntı:
Dün gece kendi ellerimle yaptım.
Not:Startup.mbm,splashscreen.mbm,eidpic.mbm,backgroundimage.mbm kendi üretimimdir...sx1 teknolojiye diil teknoloji sx1 e yetişmeye çalışıyor...:ehe: Umarım beğenirsiniz..(radovex bu kıyağımı unutma :) ) Ayrıca bu sis uzantılı tema dosyası sadece Nurani 15_0004 fw sine uygundur..(Baştan söyliim)

adres üzerinde sağ klik kısayolu kopyala adres bara yapıştır aralaradaki tireleri kaldır enter (bunuda benmi söyliycem yaw :) )

İyi, güzel çalışma. Eline sağlık. Ama konuya öyle bir girişin var ki sanki daha önce kimse SX1 için tema yapamamış da bir tek sen başarmışsın bunu gibi bir mesaj yazmışsın. Neyse bundan sonraki çalışmalarında da başarılar.

ocu77

ocu77

Üye
    Konu Sahibi
ocu77

ocu77

Üye
    Konu Sahibi
perfectlover' Alıntı:
İyi, güzel çalışma. Eline sağlık. Ama konuya öyle bir girişin var ki sanki daha önce kimse SX1 için tema yapamamış da bir tek sen başarmışsın bunu gibi bir mesaj yazmışsın. Neyse bundan sonraki çalışmalarında da başarılar.
kardeş o da benim stilim olsun..:ehe: :ehe:

onbak

onbak

Üye
temayı yükledim tel açılmadı kardes ekrana radovex in resmine koyduğu geldi tel ölece bekledi durdu bataryayı çıkarıp takıp açtım yine öle oldu canım sıklıldı iki kez format attım açılmadı şarja taktıydım kendi kendine açıldı

:)

ocu77

ocu77

Üye
    Konu Sahibi
dogan_blade' Alıntı:
temayı yükledim tel açılmadı kardes ekrana radovex in resmine koyduğu geldi tel ölece bekledi durdu bataryayı çıkarıp takıp açtım yine öle oldu canım sıklıldı iki kez format attım açılmadı şarja taktıydım kendi kendine açıldı

:)
sende şuan hangi fw var?? Bende N4 var ve uygulama yöneticisinden temayı kaldırsam bile tel orjinal haliyle açılıyor..Açılışta biraz daha fazla bekletiyor ama sonunda açılıyor..

onuer007

onuer007

Üye
hemen n4 umde denıyecegım :D

roce

roce

Üye
Tema güsel olmuş ama bu rusların kızılhaçını hiç sewmiom :(

ocu77

ocu77

Üye
    Konu Sahibi
forumda kirlilik yapmayayım diye hazır açtığım topicten devam edeyim dedim, işte size bugsbunny teması..(screenshoot koymak pek adetim değildir..isteyen temayı indirip teline kurabilir.Tema içine 6600 fontu ve kendi hazırladığım startup.mbm ide koydum, uygulama yöneticisinden problemsiz bir şekilde temayı istediğiniz zaman kaldırabilirsiniz ama font değişmez..orjinal fonta dönmek isterseniz font remover prosunu telinize yükleyip çalıştırmanız yeterli...)

babuc

Üye
Teşekkürler çalışmaların için eline sağlık

vatan_81_mekan_34

vatan_81_mekan_34

Üye
selam ocu77 naber nasılsın su yeni temanı rapidshare linkinden verebilirmisin hemen paylaş sorunlu'da...

kerved

Üye
ya fw normal 15 im var benim cihazıma olurmu bu startap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...