DYNAMIXX
Üye
-
Konu Sahibi
-
1 Milyar veripde symbian alanın aklında sorun vardır. 5800 Düşük bütçeli kullanıcılar için ideal telefon. Ama 1 milyara N97 almak yerine androidli bi telefon almak daha mantıklı
1)Ekran kartı 5800 da yokSAdece fark bunlar değil ki.
Ekran Kartı
Ram
İşlemci
hepsi de farklı. en önemlisi de 5800 ın ekranı çizilebilir iken n97 nin ekranı çizilmez...
1)Ekran kartı 5800 da yok
2)Ram 5800&N97 de aynı 128 Mb.
3)İşlemci ikisindede aynı 434 Mhz.
tek N97 de ekran kartı&klavye&5 Mp kamera farkları var tabi detaya girmiyorum.
N97 nin ekran boyutunun büyük olması bana göre dezavantaj çünkü daha fazla şarj yer
SAdece fark bunlar değil ki.
Ekran Kartı
Ram
İşlemci
hepsi de farklı. en önemlisi de 5800 ın ekranı çizilebilir iken n97 nin ekranı çizilmez...
Android işletim sistemi güzel ama ben nokiadan şaşmam. onların arızalarında telefonu çöpe atman gerekiyor. servise giden mal 3-4 aydan öncegelmiyor. hemde yapılmadan geliyor. o yüzden nokia yı tek geçerim. şu anda da N97 kadar güzel bir telefon yok. Az kaba ama özellikler çokta iyi.
Bence yazık etmişsin parana,çünkü Nokia N8'i geçtim hadi,Nokia C7 alsan bile şimdiki N97'ine bin basardı.
5800 kullanmış biri için donanım ve işletim sistemi farkının olmadığı bir telefona para vermek anlamsız geldi bana.
Kısacası küçük eşekten inmiş büyük eşeğe binmişin.Binilen şey aynı sadece büyüklüğü değişmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?