Kim bu sanatçı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
Kim bu sanatçı?
Belediyenin AKP'li olduğunu öğrenince konsere çıkmadı!
ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı AKP'li Murat Sesli, 18 Haziran'daki Osmanlı Çileği Festivali'nde sahneye çıkmayı kabul eden, ancak daha sonra kendisinin AKP'li olması nedeniyle konseri iptal eden Edip Akbayram'ı, basın toplantısında sert bir dille eleştirdi. Başkan Sesli, "Edip Akbayram yaptığı bu hareketle sanatına siyaset katarak her kesim tarafından bilenen sanatçı kişiliğine ihanet etmiş, Ereğli halkını yok saymıştır" dedi.

Başkan Sesli makamında düzenlediği basın toplantısında, Ereğli'nin kurtuluş günü de olan 18 Haziran'daki Osmanlı Çileği Festivali için 1 hafta önce Gülşen ve Edip Akbayram ile anlaştıklarını söyledi. Kurtuluş Savaşı'nda ilk ve tek deniz savaşının yapıldığı, Alemdar Destanı'nın yaşandığı Ereğli'nin kurtuluş gününde sahne alması için özellikle Edip Akbayram'ı tercih ettiklerini vurgulayan Başkan Sesli şöyle konuştu;

"Edip Akbayram, AKP'li olduğumuz için sahneye çıkamayacağını belirtti. Konseri iptal etti. Bu davranışı karşısında çok şaşırdım. Çünkü söylediği şarkılarda eşitlik, özgürlük, kardeşlik mesajları veren ve herkesin sevgisini kazanan Edip Akbayram'ın bu tavrı sanatçı tavrı değildir. İnsanlar arasında ayrımcılık yapmak kendisine hiç yakışmadı. Edip Akbayram, Ereğli Belediye Başkanı'na değil, Ereğli'nin çağdaş insanlarına konser verecekti. Akbayram yaptığı bu hareketle sanatına siyaset katarak, her kesim tarafından bilinen sanatçı kişiliğine ihanet etmiş, Ereğli halkını yok saymıştır"

`HAKLARIMIZI TALEP ETMEYECEĞİZ'

Edip Akbayram'ı sanat üzerinden siyaset yapmakla suçlayan Başkan Sesli şöyle devam etti;

"Duyduğuma göre prensip kararı almış ve AKP'li hiçbir belediyenin etkinliğine katılmıyormuş. Akbayram ile anlaştık ve sözleşme gereği haklarımız vardı. Belediyenin avukatlarına talimat verdik, bu haklarımızı da kendisinden talep etmeyeceğiz. Kendisi ile yaptığımız sözleşme bizde duruyor. O sözleşme bizde hatıra olarak kalacak."

Öte yandan Edip Akbayram'ın, konser için belediyeden aldığı avansı, sözleşmeden doğan tazminatla birlikte belediyeye ödediği belirtildi.
Öncelikle hiç yakıştıramadım kendisine.Gerçek yobazlıklaqrdan biri de budur bence.Biz böyle yaparak kutuplaştık malesef:(

CEREN

CEREN

Üye
bana diyosunda sen önce kendı actığın konuya bak kardeşim
konuya gelincede olabılır herkesın kedıne göre doğru bulduğu prensipleri vardır

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
böyle prensip olmaz olmamalı yarın bir gün sırf chp veya mhp diye böyle bir durum olursa onu da kınarım altına da yazdım böyle kutuplaştık diye amacım ortalığı karıştırmak değil yanlış olduğunu belirtmek
+madem böyle konu açanlara bir şey olmuyor ben de açayım dedim konum da gayet masum seninkilerle arada farkı var
kim isterse buyrun yöneticiler kilitlesinler sesimi çıkarmam:oke: şunu da belirteyim akp ci değilim bütün partilerden nefret ederim;)

_KadirşinaS_

Üye

Bu prensip değil , kaba tabirle "artislik" oluyor. Ne şartla olursa olsun milyonlarca kişiye karşı bir tavır almış oldu. Düşünmeden haraket etmenin, acı sonuçları.

mavis45

mavis45

Üye
"Edip Akbayram, AKP'li olduğumuz için sahneye çıkamayacağını belirtti. Konseri iptal etti. Bu davranışı karşısında çok şaşırdım. Çünkü söylediği şarkılarda eşitlik, özgürlük, kardeşlik mesajları veren ve herkesin sevgisini kazanan Edip Akbayram'ın bu tavrı sanatçı tavrı değildir. İnsanlar arasında ayrımcılık yapmak kendisine hiç yakışmadı. Edip Akbayram, Ereğli Belediye Başkanı'na değil, Ereğli'nin çağdaş insanlarına konser verecekti. Akbayram yaptığı bu hareketle sanatına siyaset katarak, her kesim tarafından bilinen sanatçı kişiliğine ihanet etmiş, Ereğli halkını yok saymıştır"

bence edip akbayram adamına göre muamele yapmış akp hangi eşitliği hangi özgürlüğü savunuyor ki edip akbayram da gidip orda eşitlik özgürlük şarkıları söylesin

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi

bence edip akbayram adamına göre muamele yapmış akp hangi eşitliği hangi özgürlüğü savunuyor ki edip akbayram da gidip orda eşitlik özgürlük şarkıları söylesin

demek ki onlar da onu adam yerine koyup çağırmış ki bişiler öğretsin diye ama ...

mavis45

mavis45

Üye
hiç kimse kusura bakmasın kendi fikrimi söylüyorum akpnin yaptığı her işin altında art niyet arıyorum artık o yüzden de akpyi sevmiyorum sonuna kadar da ATATÜRKÇÜYÜM

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hiç kimse kusura bakmasın kendi fikrimi söylüyorum akpnin yaptığı her işin altında art niyet arıyorum artık o yüzden de akpyi sevmiyorum sonuna kadar da ATATÜRKÇÜYÜM

alakaya maydanoz...akp yi sevip sevmemekle atatürkçülüğün ne alakası var...yapmayın böyle kelime oyunları ya....saçma saçma konuşuyosunuz ortamı geriyosunuz sonra da bunu karşı tarafın üstüne atıyosunuz...bende atatürkçüyüm ve akp yi seviyorum...2 farklı kutupmuş gibi göstermeyin...cahil cahil konuşmayın ya....sıkıldım artık...neden herkesi her hata yapanı aynı kefeye koyup sonra da kendinize gelince sıra, bi kişi yaptı diye bütün partiye mal etmeyin diye konuşuyosunuz...yorum yapcaksanız iki tarafada aynı objektiflikte yapın....

yeter artık ya...açılmasın bu tarz muhabbetler,konular....isteyen istediğini sever istediğini sevmez ama site de bi akp düşmanlığıdır almış başını gidiyo....kimse çıkıp demesin rahatsız olan yorum yapmasın bakmadan geçsin diye...sonuçta herkesin desteklediği bi parti bi kişi var...adam çıkcak orda laf etcek benim desteklediğim kişiye,ben yorum yapmadan konudan çıkcam...yok artık daha neler...ne diye destekliyorum o zaman...uzaktan mı....

herkes tutturmuş bi türkü onu söylüyo...yok akp dinci parti yok biz atatürkçüyüz onlar değil yok biz cumhuriyetçiyiz onlar şeriatçı yok illaa başını örtmek isteyen varsa iran a gitsin...o zaman kardeşim akp iktidara %47 lik bi oranla gelmiştir beklersin bi dahaki seçimi bakarsın bu sefer kaçla geliyo...baktın yine ezici çoğunlukla geldi o zaman sizlerin tabiriyle beğenmiyosanız gidersiniz...yok eğer gelemezse iktidara zaten akp gitmiş olur....büyütmeye gerek yok o zaman değil mi arkadaşlar...

kurt bey

kurt bey

Üye
akp ile ilgili düşüncelerine bişe diyememde şu son kısımdaki ATATÜRKÇÜYÜM kelimesinin ne alakası var onu anlamadım. Bu ülkede akpye oy veren insanlar vatan hainimi oluyo yani onumu diyorsun? yoksa Atatürkçülük belli bi kesimin tekelinemi geçti ?
Ayrıca Edip Akbayramın daha önce yurt dışında pkklılar için konser verdiğini okumuştum sanki. Aslı varmı bilmiyorum yalan olmasın.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yalan Kurtoğlu yalan .. Çocukluğumdan beri Edip Akbayram'ı takip ederim, hiç görmedim PKK'lılara türkü söylediğini. :)

mavis45

mavis45

Üye
abdullah öcalana sayın şehitlerimize kelle diyen bi başkandan ne kadra hayır beklenir ki

evet bu meseleler çok uzadı ama her iki kutupp da uzatıyor

Yasminozz

Yasminozz

Üye
aynı türküden nağmeler....2-3 gaf elinize geçmiş temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyosunuz....dünya gaf yapan insalarla doludur...olmaması gereken ve yakışmayan yorumlar bunlar tabiki de ama takdir edersiniz ki her insan hata yapar...netice de oda senin benim gibi bi insan...düşmez kalkmaz bi Allah vardır...bu cımbızla yakaladığınız gafları keşke her kesimdeki kişilerde de yakalayabilseniz de tek taraflı olmasanız..... ;) ;)

mavis45

mavis45

Üye
düşüncelerine katılıyorum ama zıt kutup olarak

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hakedene hakkını verdiğin zaman aynı kutupta oluruz... ;) ;)

mavis45

mavis45

Üye
zaten hak edene hakkettiği gibi davranıyorum bundan çok da memnunum başka kutuplara kaymayı düşünmüyorum

Yasminozz

Yasminozz

Üye
öyle biri olsaydın her yanlışa aynı çuvaldızı batırırdın sadece sevmediğine değil...takip ettiğim kadarıyla şimdilik tek bi yöndesin... ;)

mavis45

mavis45

Üye
tabiki tek bir yöndeyim bu benim düşüncem ve düşüncemi sonuna kadar savunuyorum saptırmadan

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bazen objektif olmak en güzelidir...tarafsız yaklaşım... ;)

mavis45

mavis45

Üye
evet en güzelidir ama senin yaptığın gibi değil sonuçta sen de objektif değilsin benim gibi tek yönlü konuşuyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...