Kim 500 bin tl istemez ki ? Bulabilir misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

53laz53

Üye
    Konu Sahibi
Kim 500 bin tl istemez ki ? Bulabilir misiniz ?
Çok aradım bulamadım başka telefonlar için var c6-01 için yok. Smbiyan 3 destekli c6-01 için kim 500 bin tl istemezki yapabilir misiniz ? Güncel

aleranol

aleranol

Üye
bende bulamadım

keys1903

keys1903

Üye
kim yapacak s60v5 baktınmı oda uyardı

Febris

Febris

Üye
s60v5 te vardı onu dene

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Var ama tam ekran değil.

dogukandurak

dogukandurak

Üye
Bulamadım. ......-,.?@@!

sonerrap

sonerrap

Üye
flas olarak istersen var

53laz53

Üye
    Konu Sahibi
Flash olarak değil. :/

aleranol

aleranol

Üye
ne olursa olsun bana verin yeterki :S

sonerrap

sonerrap

Üye
flash olarak isteyenlere

The_Eyup

Üye
flash olarak olanı nasıl yüklenirmi tele

sonerrap

sonerrap

Üye
telefona atıp oynıcaksın kurma falan yok

FlaxLy

FlaxLy

Üye
500.000TL. İsterim ama bulamam :ehe

nuke66

nuke66

Üye
evet sonunda bu da oldu... Yıllarca nokiadan vazgeçmeyen ben, androide geçmemekte hala ısrar eden nokiadan buz gibi soğudum. sebebine gelince: Geçen gün yeğenime samsung galaxy w aldım androidli ve onu biraz kurcalayıpta her türlü program oyun vs. olduğunu görünce nette kendi c7 telefonumdan ve de nokiadan nefret eder oldum. en kısa sürede c7'yi satıp androidli bir telefon alacağım. düşünebiliyormusunuz symbian belle diye yutturmaya çalıştıkları işletim sistemi için artık kim milyoner olmak ister türünde oyunlar bile yapılmıyor.

aliosman166

aliosman166

Üye
evet sonunda bu da oldu... Yıllarca nokiadan vazgeçmeyen ben, androide geçmemekte hala ısrar eden nokiadan buz gibi soğudum. sebebine gelince: Geçen gün yeğenime samsung galaxy w aldım androidli ve onu biraz kurcalayıpta her türlü program oyun vs. olduğunu görünce nette kendi c7 telefonumdan ve de nokiadan nefret eder oldum. en kısa sürede c7'yi satıp androidli bir telefon alacağım. düşünebiliyormusunuz symbian belle diye yutturmaya çalıştıkları işletim sistemi için artık kim milyoner olmak ister türünde oyunlar bile yapılmıyor.
işletim sisteminde sorun yok ki sorun belle ye destek vermeyenlerde.. Nokia gerekli desteği verse yazılımcılar oyun program çıkarsa belle nin ne eksiği kalır android den.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt