Kilo vermek konusunda yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Kilo vermek konusunda yardım !
Arkadaşlar benim fazla kilolarımla sorunlarım var 80 kilo gibi bişeyim. 17 yaşındayım 175 boyundayım ve omuzlarım geniş bütün kızlar kilo vermelisin diyor bende kilo vermeye karar verdim ama vermek için zaman olmuyacak.Sizce zayıflama kemeri almalımıyım işe yarar mı yada başka nasıl verebilirim ? okuldan çok geç çıktığım için ve buralar tenha olduğu için spor yapma imkanım yok lütfen yardım edin.

DDorlion

DDorlion

Üye
Arkadaşlar benim fazla kilolarımla sorunlarım var 80 kilo gibi bişeyim. 17 yaşındayım 175 boyundayım ve omuzlarım geniş bütün kızlar kilo vermelisin diyor bende kilo vermeye karar verdim ama vermek için zaman olmuyacak.Sizce zayıflama kemeri almalımıyım işe yarar mı yada başka nasıl verebilirim ? okuldan çok geç çıktığım için ve buralar tenha olduğu için spor yapma imkanım yok lütfen yardım edin.
Kardeş Aynı Problem Bendede Var Boyum 183 kilom 76 Bi 70 e Düşsem Çok Güzsel Olacak Ama İşte Neyse Ben Şu Şekilde Uyguluyorum Patatesi Ekmeği Makarnayı Filan Kestim Nerdese Ekmeği Çok Az Yiyorum Makarnayı Hiç Patatesi Binde Bir Çünkü Hep Kilo Yapacak Şeyler Sonra Günde 2 Litreden Fazla Su İç En Önemlisi Su Zaten Az Çok Evdede Olsan Odanda Kalk Ayağa İki Üç Hareket Yap Zayıflama Kemerine Gelirsek Bende Var Ancak İşe Yarıyomu Çözemedim Çünkü Düzenli Kullanmıyorum Ama Çok Fazla Yaradığını Sanmıyorumda Azda Olsa Etkisi Olabilir Sen Yinede Al İstersen Haa Bide 7 Den SOnra Yemek Yememek Konusunda Dikkat Et Akşam 7 Den Sonra Acıkırsan Meyve Ye Ama Abartısız Sonuçta Herşeyin Fazlası Kilo Eğer Çok Tok Kalmak İstiyosan Elma Ye Çok İşe Yarıyo İçindekiler Zaten Vicuduna Yetiyo Ama Sabah Kahvaltıdada Yeme Sadece Elma Mesela Sabah Kahvaltını Yap Normal Öğlen Elma Ye Akşam Yemeğinide Düzgün Ye 7 Den Sonrada Az Miktarda Meyve Onuda Acıkırsan Durduk Yerede Yeme :) Benim Önerebileceğim Bukadar :)

Metin MF

Metin MF

Üye
sen yine iyisin ben 184 e 102

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Sana Tek Onerim ; Hicbirsey Yeme

BrainHacker

BrainHacker

Üye
bende kilo versem iyi olur :hmmm

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
sabah aç karnına dövülmüş karaçörük otu tohumu ye
ekmegin üstünde şu siyah siyah olan şey

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye

dostum 1)kendini oldur ama o kemeri alma cunku biraktigin an hooppp hemen ayni kiloya donuverirsin
2)spor salonuna gerek yok mesela ben yazin spor amacli evde ip atliyordum
3)bak dostum kendim yaptigim bi yeme tarzini soyliyim: yavas sık ve az yemek ye yani gunde 5 ogun ye yavas ye ve az az ye (su da cok onemli) amac metobolizmayi rahatlatarak alinan yiyecegin kiloya donusmemesi ve hafta sonu cik disari yuru islerine giderken yuru yani hareket et mesela ben her gun 12 km bisiklet surerim
hade kolay gelsin :tebessüm:
Not: senden 2 yas kucugum kilom 48 ;)

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Üzerine düş bu konunun Bendede tam tersi kilo alma problemi vardı. Tabi devamlı araştırdım Doktora gittim peşini bırakmadım. Irade çok önemli bu gibi konularda pes etmeden yılmadan devamlı araştırmak ve peşini bırakmamak gerek. Inşallah verirsin bol şanslar.

ümran

Üye
ben nasılım beyler 1.79 boy,65 kilo yaş 19

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
arkadaşım yemek yemeyi azaltacaksın bolca diyet yapacaksın olay bundan ibaret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...