telin yanında cd vermişlerdir ordan pc suit yükle sonunda da kablo bağlantısını seç ve teli pc ye bağla sonra pc ye indirdiğin dosyaları(rar dosyaysa çıkar) pc suiti yüklediysen pc sis dosyayı tanıyacaktır. sis dosyanın üstüne çift tıkla uyglamayı tele indir çıkaçak evet de sonra telden onayla ve insin. o kadar basit.pc suit içinde yükleyici var onuda kullanabilirsin.yada sürükleyip pc suit içinede bırakabilirsin.çok yol var yani.ama bunların hiç biri pc suit yüklemeden olmaz. kolay gelsin!
Arkadaşlar bende e 71 var yükledim çalışıyor ancak arka fonda bip sesini bir türlü engelleyemedim. Bunun programdanmı telefondanmı kaynaklandığınıda anlayamadım. Yardım lütfen
arkadaşlar süresi geçmiş sertifikaları yüklemek için telefonunuzda tarihi geri alıp deneyin her süresi geçmiş dediğinde 1 yıl geri alın yüklenicektir saygılar
arkadaşım emeğine sağlık ama şubip sesinin çözümünüde sölemiş olsanız işinizi tam yapmış olursnuz okadar soran olmuş ama malesef çözüm yokk pls. bip sesi için ne yapabiliriz cevap bekliyoruz...?