erkanyilmaz80 Üye arkadaşım 5800 xm oldu teşekkürler...terminate all seçeneğini tıklarsan çalışan herşeyi kapatıp tel i rahatlatıyor..çok teşekkürler..
arkadaşım 5800 xm oldu teşekkürler...terminate all seçeneğini tıklarsan çalışan herşeyi kapatıp tel i rahatlatıyor..çok teşekkürler..
kemal21 Üye Konu Sahibi erkanyilmaz80' Alıntı: arkadaşım 5800 xm oldu teşekkürler...terminate all seçeneğini tıklarsan çalışan herşeyi kapatıp tel i rahatlatıyor..çok teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... 5800 xm de çalıştığını bilmiyordum ama ben n73 te hullnırken de işe yarıyordu
erkanyilmaz80' Alıntı: arkadaşım 5800 xm oldu teşekkürler...terminate all seçeneğini tıklarsan çalışan herşeyi kapatıp tel i rahatlatıyor..çok teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... 5800 xm de çalıştığını bilmiyordum ama ben n73 te hullnırken de işe yarıyordu
kemal21 Üye Konu Sahibi 5800 xm de çalıştığını bilmiyordum ama ben n73 te hullnırken de işe yarıyordu ben n73 prolarını n 86 da çalıştırmak için uğraşıyorum ama 5800 da işe yarıyormuş ne desemki
5800 xm de çalıştığını bilmiyordum ama ben n73 te hullnırken de işe yarıyordu ben n73 prolarını n 86 da çalıştırmak için uğraşıyorum ama 5800 da işe yarıyormuş ne desemki
kemal21 Üye Konu Sahibi sedat8' Alıntı: gerçekten emege saygı program hakkını veriyo... teşkkrler... Genişletmek için tıkla ... sağol dostum işine yaradıysa ne mutlu bana
sedat8' Alıntı: gerçekten emege saygı program hakkını veriyo... teşkkrler... Genişletmek için tıkla ... sağol dostum işine yaradıysa ne mutlu bana
kemal21 Üye Konu Sahibi turacı77' Alıntı: sertifika hatası diyor. sertifikalandırmakmı lazım bu programı ? Genişletmek için tıkla ... evet sertifikalandırmak gerekiyor olabilir
turacı77' Alıntı: sertifika hatası diyor. sertifikalandırmakmı lazım bu programı ? Genişletmek için tıkla ... evet sertifikalandırmak gerekiyor olabilir
kemal21 Üye Konu Sahibi txcd' Alıntı: eline sağlik Genişletmek için tıkla ... önemli degil iyi günlerde kullanın
kemal21 Üye Konu Sahibi karapapatya' Alıntı: options diye bi seçenek yok ama nasl teşekkür edim ben sana şimdi Genişletmek için tıkla ... sol üst tuşa bas sonrada terminate all de --------------- Ekleme --------------- ametlim' Alıntı: arkadaşlar bunu türkçesi yokmu ben anlamıyorum ingilizcenden Genişletmek için tıkla ... ingilizce bilmene gerek yok options terminate all diyorsun program halleder kendi kendine ama forumda türkçesi var ararsan bulabilirsin
karapapatya' Alıntı: options diye bi seçenek yok ama nasl teşekkür edim ben sana şimdi Genişletmek için tıkla ... sol üst tuşa bas sonrada terminate all de --------------- Ekleme --------------- ametlim' Alıntı: arkadaşlar bunu türkçesi yokmu ben anlamıyorum ingilizcenden Genişletmek için tıkla ... ingilizce bilmene gerek yok options terminate all diyorsun program halleder kendi kendine ama forumda türkçesi var ararsan bulabilirsin