kilitleme programı symbian 3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
kilitleme programı symbian 3
mesajlar ve klasörleri yada sürücüleri yani depo hafıza yada hafıza kartını kilitleyecek program arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum şimdiden herkese teşekkür ederim..

----------Eklendi @ 01:32:07 ---------- Yazıldı @ 01:29:48 ----------

yazılım destek bölümü olduğu için konuyu burada açmayı uygun gördüm umarım yanlış olmamıştır..

dekor67

dekor67

Üye
arkadasım forum da uygulamalar anti virüs güvenlik te var

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
[alikan]

[alikan]

Üye
Adamım tam senlik bir program kullanıyorum ve bu programı yaklaşık 5 yıldır çeşitli Nokia telefonlarımda kullanıyorum gayet memnunum.
Mesajlara, Galeriye, Rehbere, Videolarına, Uygulamarına, istedigin hemen hemen her şeye kilit kodu bırakabileceğin bir program.
Advanced Phone Lock. Büyük ihtimalle derdine çare olacaktır. Buyur;

• Beğen
Tepkiler: ciwan__47
ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];3942555' Alıntı:
Adamım tam senlik bir program kullanıyorum ve bu programı yaklaşık 5 yıldır çeşitli Nokia telefonlarımda kullanıyorum gayet memnunum.
Mesajlara, Galeriye, Rehbere, Videolarına, Uygulamarına, istedigin hemen hemen her şeye kilit kodu bırakabileceğin bir program.
Advanced Phone Lock. Büyük ihtimalle derdine çare olacaktır. Buyur;

işte bu olacak :)) bakalım deneyelim... :)) tşkler..

hzl0106

Üye
teşekkürler işime yarayacak

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
denedim tam da istedigin gibi bi pro tekrar tsk ederim [alikan] ..

Cane®

Cane®

Üye
bunlara alternatıf bıde applocker var oda kullanıslı bende onu kullanıyorum googleda arat maxıde var cıkar zaten

SilentOne

SilentOne

Üye
bnimde işime yaracakmı merak ettim :D

[alikan]

[alikan]

Üye
Bu programı kullanıpta beğenmedim işe yaramıyor demek imkansız gibi bir şey çünkü böyle bir programdan beklediğiniz her şeyi size sunuyor bence kesinlikle arşiv de kalması gereken bir program. Telefonunuzu bu program sayesinde her yere gönül rahatlığıyla atabilirsiniz yok mesajlarım okunur rehberim kurcalanır resimlerime bakarlar videolarıma bakarlar derdi ortadan kalkıyor. Telefonunuzu gönül rahatlığıyla herkesin eline verebilirsiniz sizin istemediğiniz hiç bir şeye ulaşamayacaklardır. İşinize yaramasına sevindim.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
çok teşekkürler, forumda dolaşırken rastladım bu konuya, çok faydalı oldu bu pro benim için , çok sağol:)...

fourstroke

Üye
tesekkurler arkadasım emegıne saglık

[alikan]

[alikan]

Üye
İşinize yaramasına sevindim..

• Beğen
Tepkiler: iatis
Quaresma53

Quaresma53

Üye
bende deniycem simdi sagol dostum c7 de calisir dmi @

----------Eklendi 23.10.2011 @ 00:06:32 ---------- Yazıldı 22.10.2011 @ 23:54:41 ----------

gercekten guzel uygulamaymis dostum sagolasin yalniz islevsel degilde tasarim olarak hosuma gitmedi pek renkler falan ama program cok yararli tekrar sagolasin

selim2545

Üye
saol

gokhan_eses

Üye
arkadasım programı kurdum ama sıfre gırın dıyor ılk sıfre ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt