Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kilit
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pantelli
Üye
Konu Sahibi
kilit
Arkadaşlar ben tuş kilidine şifre koymak istiyorum.Telefon bunu yapıyor ama her seferinde kilitle diyip şifre girmem gerekiyor.Bunu bi proğramla yapabilirmiyim ?
Malamadrı
Üye
evet yapabilirsin hiç birşeye gerek yok sadece dakika ayarlayıp gerisi telefon hallediyo
bununla ister istediğin dosyay şifre koyarsın ister tüm telefona güvenlik koyarsın isterse herhangi dosyaya şifre koyup tuş kilidine koymazsın kurcala çöz iyi forumlar
pantelli
Üye
Konu Sahibi
aga bende inglizcesi var buda serfitika diyo ingde nasıl tuş kilidi koycam
Malamadrı
Üye
dostum telefonu hackle sertifika hatası almazsın türkçe uygulamaların çoğu unsigned oluyo o yüzden sen vakit kaybetmeden telefonu hackle sonra sertifika derdi olmadan bir sürü uygulama yüklersin
DaNq3rB0y
Üye
açma kapama tuşuna bas tlf kilitle de şifre gir tamam
otomatik telefonu kilitleme süresi ayarlasana menü/ayarlar/telefon/ telefon yönetimi/güvenlik/telefon ve sim kart/tel oto.kilitlenme süresinden ayarla.
otomatik telefonu kilitleme süresi ayarlasana menü/ayarlar/telefon/ telefon yönetimi/güvenlik/telefon ve sim kart/tel oto.kilitlenme süresinden ayarla.