Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kilit.
Sponsorlu Bağlantılar
lebeta
Üye
saol
RowneSM
Üye
Starter in kendisi bence cok kotu onun yerine home basic kullansalar daha iyi bence.
Okan9
Üye
Kardeş senden Allah razı olsun.yani şuan ne desem az.yani neredeyse 1 yıldır bu sorunu çekiyordum.derdimi çare buldun.helal olsun sana.sırf senin için girip özel yorum yapmak istedim.Çok teşekkürler.çok sağol..
Starter kötü değil minibook ve düşük sistem özellikleri için tasarlanmıştır.Onun dışında az RAM kullanımı ile çok iyi.Onun için Home Basic yüklemek isteyen ya Starter yüklesin yada gerçekten iyi bilgisayarı varsa Home Premium veya üstü yüklesin.
Ve ayrıca Home Basic veya Starter arasında sadece (yanlış hatırlamıyorsam) iki fark vardı.
-Ev Ağı'na girebilme.
-Aero Teması (Kısmî)
Ev Ağı'nı kullananlarının olduğunu düşünmüyorum ki kullanan Home Basic veya üstü yükler zaten.Ve ayrıca bu yüklediğim dosya sistemdeki "Kişiselleştirme" 'yi kısmî değil tam olarak etkin kılıyor.
Kardeş senden Allah razı olsun.yani şuan ne desem az.yani neredeyse 1 yıldır bu sorunu çekiyordum.derdimi çare buldun.helal olsun sana.sırf senin için girip özel yorum yapmak istedim.Çok teşekkürler.çok sağol..