Kilit.

Sponsorlu Bağlantılar

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
karanlık sanırım resim senin bilgisayardan :D Sanırım team fortress sevenlerdensin :D

funcey

funcey

Üye
teşekkürler çok güzel oldu ne zamandır bunu arıyordum saolasın:oke:

curaly

curaly

Üye
öncelikld teşekür ederim sorunsuz çalışıyor.bi sorum olacak masaüstü arka planını ayarlarken birden fazla resim seçip slayt şeklinde geçme imkanı var mı bu programda ben yapamadım :/

place3461

place3461

Üye
çok süper konu eline sağlık yaptım:) ama ben bir şeyi etkinleştirmedim iki tane kişiselleştir vardı denetim masasında birini kaldırdım diğeri ile resmi değiştirdim umarım sorun olmaz olursa onu da kaldiririm artık:D

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Teşekkür ederim...

serinaga

serinaga

Üye
Walla hemen deniycem kardeş, olursa emeğine sağlık, teşekkürler ...

serinaga

serinaga

Üye
Walla hemen deniycem kardeş, olursa emeğine sağlık, teşekkürler ...

KARDEŞ arşiv bozuk hatası veriyor, dosyaları tekrar yükleyebilir misin ??? Mediafire'a da yüklersen, tşk ...

serinaga

serinaga

Üye
NİHAYET sonunda yaptım, indirmeyi başka PC'de denedim ve oldu ... Tekrar tşk.

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
karanlık sanırım resim senin bilgisayardan :D Sanırım team fortress sevenlerdensin :D

Evet benim bilgisayardanda :S, onu görmemişim sırf tema çalışıyor mu? diye indirmişim :D

---------- Eklendi @ 11:47:44 ---------- Yazıldı @ 11:45:40 ----------

öncelikld teşekür ederim sorunsuz çalışıyor.bi sorum olacak masaüstü arka planını ayarlarken birden fazla resim seçip slayt şeklinde geçme imkanı var mı bu programda ben yapamadım :/

Orjinal olan "Kişiselleştir" 'e girdikten sonra Masaüstü Arka Planı'na tıklayıp oradan istediğin gibi yapabilirsin...

place3461

place3461

Üye
bu bilgisayarı kapatırken ekranda ileti çıkartıyor bunu nasıl düzeltebilirim bilgisayarın kapanmasını güçleştiriyor inlaki evet demeliyim ki kapansin bu sinir bozucu

---------- Eklendi @ 21:26:39 ---------- Yazıldı @ 21:09:42 ----------

bu sıkıntıyı bazen yapıyor bazen yapmıyor.s

---------- Eklendi @ 22:12:54 ---------- Yazıldı @ 21:26:39 ----------

bu programın ismi ne denetim masasında bulamadım kaldırmak istiyorum

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
Denetim Masası'ndan "Programlar ve Özellikler" bölümüne girip, " Personalization Panel DWM Controller" gibi bir program bulacaksın, onu kaldır o gereksiz zaten (%50).Diğeri ile sorunsuz resim tema değiştirirsin.Ama o bilgisayar kapanırken çıkan pencereyi anlamadım belki kapatılacak programlardır.

place3461

place3461

Üye
Denetim Masası'ndan "Programlar ve Özellikler" bölümüne girip, " Personalization Panel DWM Controller" gibi bir program bulacaksın, onu kaldır o gereksiz zaten (%50).Diğeri ile sorunsuz resim tema değiştirirsin.Ama o bilgisayar kapanırken çıkan pencereyi anlamadım belki kapatılacak programlardır.

onu daha ilk kurduğumda kaldırmıştım sağa tıklandığında iki tane kişiselleştir oluştuğu için..benim sorunum bu sürekli arka planda çalıştığı için ki ben öyle sanıyorum kapatırken arka plan programını kapatmaya zorla diye bir ileti çıkıyor kapatırken kimi zaman yapıyor bunu kimi zamansa yapmıyor

Karanlık97

Karanlık97

Üye
    Konu Sahibi
onu daha ilk kurduğumda kaldırmıştım sağa tıklandığında iki tane kişiselleştir oluştuğu için..benim sorunum bu sürekli arka planda çalıştığı için ki ben öyle sanıyorum kapatırken arka plan programını kapatmaya zorla diye bir ileti çıkıyor kapatırken kimi zaman yapıyor bunu kimi zamansa yapmıyor

Hee :D, bende öyle zannettim ama arka plan programları artınca o çıkar eğer hemen kapatırsan programlar son yaptıklarını kaydedemez, o çoğunlukla herkeste oluyor hatta XP'de bile...

place3461

place3461

Üye
Hee :D, bende öyle zannettim ama arka plan programları artınca o çıkar eğer hemen kapatırsan programlar son yaptıklarını kaydedemez, o çoğunlukla herkeste oluyor hatta XP'de bile...

bu bence ilerde sıkıntı yaratacak netbookumda öyle hissediyorum..şu personelizasyön dışında hangi programı kaldırmaliyim bu programdan kurtulabileyim

Altugzxc

Altugzxc

Üye
Çokkkk Saolllll

memo6694

Üye
[acil] selam benim pc de bir tane disk var ve ben pc ye iki tane işletim sistemi kurmak istiyorum lütfen yardım edin şimdiden teşekürler

- - - Eklendi - - -

Cevabını bana faceden atabilirmisiniz lütfen ya....!

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
hiçbişey silinmiyor dimi
------
oleey :D çok teşekkür ederim bişey silinmedi :D çok sağolun

mgemici

Üye
Bununla hiç uğraşmayın verdiğim linkteki dosyayı indirin ve içinden çıkan exe uzantılı dosyayı tıklamanız yeterli pc açılıp kapanınca ultimate görsel özellikleri eklenmiş oluyor. Şahsen denedim ve çalıştı. Upload eden arkadaş içine birde mp3 atmış onuda dinlersiniz artık.

Bu yama ile Ultimate'teki gibi bütün Görsel özellikleri kullanabileceksiniz.Eminim birçok kişi buna çok sevinecektir.Bir Rus geliştirici tarafından yazılan Windows 7 Home Basic ve Starter için Aero ve tema desteği programını öncelikle buradan indirin.Windows 7 Starter'da tema, Windows 7 Home Basic'te tema kullanabileceksiniz.
Windows 7 Starter ve Home Basic'te tema kullanmak için İndirdiğiniz Yama'ya tıkladığınız da sistem yeniden başlatmanızı isteyecektir.Yeniden başlatın ve bütün özelliklere kavuşun.Yeni neler gelecek;

Yama Özellikleri;

Aero, Saydamlık ve Win + Tab Tuşu
Aero Peek Ve Aero Shake gibi özellikler açılacak
Otomatik Arka Plan değiştirme
Tam renkli tasarımları kullanabileceksiniz
3.Parti Temaları kullanabileceksiniz.
".Themepack" ve ".msstyles" dosyalarını kullanabileceksiniz

Kısacası, Ultimate'e özgü özelleştirmeleri Windows 7 Home Basic ve Windows 7 Starter'da kullanabileceksiniz.Arkadaşlar yamayı sadece Home Basic'te test ettim.S

Alıntı

mrt-06

mrt-06

Üye
çok teşekkürler

Emirkan S

Emirkan S

Üye
Ellerine Sağlık Kardeşim Çok Güzel Oldu Çok Teşekkür Ederim Emeğin İçin ... :alkis

Takipçi Satın Al

Üst Alt