Kilit kodunu kırmak isteyenler [ Mcode tr ]

Sponsorlu Bağlantılar

karacalı

Üye
Kardes yükledim master codu öğrendik ok sonrası nasıl olacak

aydın_blade

Üye
eline saglık kardesim ama master code buluyorum nasıl kıracagım bide onu söylesen

k0rs4n

k0rs4n

Üye
Program bu modellerde çalışır
Symbian S60, OS7 OS8 - Nokia 3230, 3650, 3600, 3660, 3620, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, 7650, N-Gage, N-Gage QD, N70, N72), Samsung (SGH-D730, SGH-D720, SGH-Z600), Panasonic (X800, X700), Siemens SX1, Sendo X, Lenovo P930

bunlardan birine yükle 6233 ün imei nosunu gir master kodu öğren...:oke:

hacı benim telefon 6630.master code aldım ayarlar>güvenlik>Telefon ve SIM>kilit kodu na yazıyom olmuyo neden oLmuyo bi yardım etsen

ZulkarneynMS

Üye
Sağol. Teşekkürler !

--------------- Ekleme ---------------

hacı benim telefon 6630.master code aldım ayarlar>güvenlik>Telefon ve SIM>kilit kodu na yazıyom olmuyo neden oLmuyo bi yardım etsen

Kardeş. Ben telefon tamircisiyim. Senin 6630 u çözmez. Sebebi ise senin telefon medolinin BB5 grubuna girmesidir. Bu program sadece DCT-4 grubu Nokia modelleri içindir. 6630 ve sonrasında çıkmış S.60 ve üzeri S. modellerinin güvenlik kodlarını çözmez.

Kolay gelsin !

entral

Üye
ben yapıyorum kilt kodunu veriyor ama değiştiremiyorum kilit kodunu neden?

romantikxx35

romantikxx35

Üye
tşr ler lcg jukebox kodu kırarmı denicem emeğine sağlık

Brauerei

Brauerei

Üye
kafayı yemek uzereyım su an n958gbım var fakat hala yapamıyom emegınede saglık arkadaslar yapmıs ama ben hala yapamadım

hardd_68

Üye
yahu arkadaş ben bu işi gerçekten beceremedim. Ya bende bir gariplik var yada ime-i kodunu yazacağım program ekranının nerede olduğunu bulamıyorum. NAsıl kullanacağım konusunda bilgi verecek olan yok mu?

bugra_selduz

bugra_selduz

Üye
çok kolay ilk önce master kodunu alcaksınız sonrada kilit kodu yerine yazacaksınız veriyo bend denedim programsızz

mehmettekel

Üye
sağol hacı abi

403yunus

403yunus

Üye
herşey tamam da eline sağlık benim tel kabul etmiyo kodu hala yanlış diyo ne kadar program kullandım bi türlü kıramadım yaw... yardım edin pls...

ßy.0m4r ´ $

Üye
bende çalışmadı nedeni ne tel 6120 Classic

beyaz çiçek

beyaz çiçek

Üye
:yuruteşekkür

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
ee süpermiş bu... Çok saol valla...

cset16

Üye
ya beyler master code yi örendikten sonra nereye yazıym onu telefonum N72

diloo_1

Üye
Selam arkadaşlar benim telefonum n70 denedim ama olmadı. Nasıl yapacağımı tarif edermisiniz????? Aciil!!!!:(

jatvalca

jatvalca

Üye
işe yarayacak bi program teşekkürler

ryuk

ryuk

Üye
Sağol kardeş...

Üst Alt