Kilit kodunu kırmak isteyenler [ Mcode tr ]

Sponsorlu Bağlantılar

dogancanko

dogancanko

Üye
ya ben ime yazdım mastercode verdi kilit kodumu verdiği mastercodeyle değiştirmeye çalıştım kod hatası verdi :S işa yaramadı yardımcı olurmusun ?

zeppipekk

Üye
güvenlik kodumu kırmam lazım yardım edin lütfen!!

KaRaCHaT

Üye
allah razı olsun 6670 de işe yaradı

agll2000

agll2000

Üye
Selamlar sx1 de işe yarıyor denmiş ancak sx1 8 haneli master kod istiyor. Bu program 10 haneli kod üretiyor. Sx1 için kod üretmesi için başka bir sx1 telefona mı yüklemek gerekiyor. sx1 telefonumun kodunu açamıyorum. Yardım edermisiniz. Teşekkürler paylaşım için.

fyd_14

Üye
çok saol kanka çok iyi oldu bu pro saolasın

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Selamlar sx1 de işe yarıyor denmiş ancak sx1 8 haneli master kod istiyor. Bu program 10 haneli kod üretiyor. Sx1 için kod üretmesi için başka bir sx1 telefona mı yüklemek gerekiyor. sx1 telefonumun kodunu açamıyorum. Yardım edermisiniz. Teşekkürler paylaşım için.
bu nokia modelleri için...:(

asdenesasd

Üye
bu ben de işe yaramadı master kod diye bir kodu verdi oda bir işe yaramıyo açıklamasını yaparmısın?

aksoylu_73

aksoylu_73

Üye
merhaba arkadaşlar siteye nasıl program ekleyebiliriz....????

ysfyldz02

ysfyldz02

Üye
saolasınm abi harbiden işe yaradı

polat_ketur_76

Üye
süper bişi teşekkürler

trefter1

Üye
MasterCode Algoritmasını Bilen Varmı ?

mad_max21

mad_max21

Üye
pylşm içn sğl

pesimistyle_1

Üye
indiremedim biri açıklama yaparsa iii olur.

mhmtt

Üye
tele kurdum yazıyom imei yi 1100 bi master kod cıkıyo 1100 yazıyom hatalı kod diyo

__ozgur92_

__ozgur92_

Üye
yorumlara göre çalışıyo paylaşım için teşekkürler çilekeş

eroyeren

eroyeren

Üye
ya kilit kodunu bilmedıgımız telefona gıremıoz sen ne program yazmıısın şifreyi bilsek telefonu acar yükleriz programıda bilmioz kardes bilgisayar programı yokmu

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
ya kilit kodunu bilmedıgımız telefona gıremıoz sen ne program yazmıısın şifreyi bilsek telefonu acar yükleriz programıda bilmioz kardes bilgisayar programı yokmu
Programı ben yazmadım sadece tr yaptım...

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
ii de bendeki tel açılırken kilir kodu istiyor..

alikaracan

alikaracan

Üye
tesekkürler

Üst Alt