Kılıçdaroğlu: Emniyet bütün telefonları dinliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Kılıçdaroğlu: Emniyet bütün telefonları dinliyor.

[h=2]Kılıçdaroğlu, emniyette, kişilerin tüm telefon kayıtlarının dinlenmesini sağlayan bir sistem olduğunu açıkladı[/h]
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün elinde kişilerin tüm telefon kayıtlarının dinlenmesini sağlayan bir sistem olduğunu belirterek, "Bir sistem var. Kişinin bilgilerini yüklüyorlar bilgisayara. Son 5 yıl 6 yıl içinde kimlerle konuşmuş bunların hepsini tespit ediyorlar. Sistemin adını da biliyorum. Ondan sonra bu kişilerin telefonları dinlenmeye başlanıyor. Çünkü dinlemeyle ilgili karar almak çok kolay" dedi.

[h=4]'KİMİN DİNLENECEĞİNİ TAYİN EDEN SİYASİ OTORİTE'[/h] Habertürk televizyonunda soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "'İzledik bir şey bulamadık bir de telefonunu dinleyelim' diyorlar. Hâkim de bunun altına imza atıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Bu bir bilgisayar programı. Bu bir özel bilgi. Hiç kimse 'biz bunu yapmıyoruz' diyemez. Elimizdeki bilgiler biraz daha da olgunlaşırsa Meclis'e getireceğiz. Kimin dinleneceğini tayin eden siyasi otorite. O çalışma da daha sonra sağlanan bilgilerle savcıya gidiyor. Bu var diye suçlamıyoruz. İktidarın hedefindeki kişilerin sorgulanması için kullanılmasını eleştiriyoruz."

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Doğru diyor blackberryler dinlenmiyordu hani oda yalan oldu

spy ghost

spy ghost

Üye
dinlenmesi yorumlanamayacak bi durum örneğin bugün olimpiyat stadı yakınındaki olay

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
emniyetin bildiği vardır seni beni dinlemezler merak etme

spy ghost

spy ghost

Üye
aynen öyle fatih

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
yani bunun polemiği nedenki halka sesleniliyo halkı kimse dinlemez dinlese nolcak dinlediğine pişman olur :D ağzım biraz bozukta :D

greenmile

greenmile

Üye
hadi ya o kişilerin özel hayatı yok yani,sözde özgürlükçüsünüz lafta değil mi?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
polemik yapma :D fikrimizi söleedik

spy ghost

spy ghost

Üye
:polis: tartışma üretmeyelim lütfen

greenmile

greenmile

Üye
bende fikrimi söyledim kardeş kasma;)

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Bana söylenicek söz kalmamış ya,geç kaldım,partiyi kaçırmışım :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...