Kılıbık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barabelli

barabelli

Üye
    Konu Sahibi
Kılıbık
Bir gün aslan ile boga bara gitmisler bir iki tek attiktan sonra aslan

müsade istemis. Boga bununla dalga geçmis:

- Koskoca aslansin. Ormanlar kralisin. Saat daha sekiz. Hiç yakisir mi sana

kilibiklik...

Aslan kükremis :

- Eee beni evde bir aslan bekliyor, seninki gibi bir inek degil...

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Evde onu kanarya bekliyor aslında ondan korkuyor.

ozzzy

ozzzy

Üye
kanarya evin neresinde bekliyo

Salihyet

Salihyet

Üye
terbiye veya o sınırlar hakkında bi konu açmayı planlıyorum özenti 20;45 konularını görmüş ve şu konuyuda görmüş biri olarak baya ciddi düşünüyorum.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

jeacona

jeacona

Üye
<div class='quotetop'>(FrontmaN &#064; May 21 2006, 12&#58;50 PM) [post=339317]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Evde onu kanarya bekliyor aslında ondan korkuyor.
[/b][/quote]

hahahhahahahahhahahahha

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
güzel...

Yasminozz

Yasminozz

Üye

barabelli

barabelli

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(SalihPlus &#064; May 21 2006, 02&#58;53 PM) [post=339394]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
terbiye veya o sınırlar hakkında bi konu açmayı planlıyorum özenti 20;45 konularını görmüş ve şu konuyuda görmüş biri olarak baya ciddi düşünüyorum.
[/b][/quote]

ya bn senı anlamıom ya harbı dıom arkadaslar ıncecık bır espırı yapıo sende bu konuda sankı tartısma oluyomus gıbı cvp yazıosun 20:45 ne alaka anlamadım bn burası mızah eglence bolumu spor kosesı deıl salıh plus edep sınırlarını asan bır yer goster bana kendı kendımı raporlıcam ok mı??

Shadowman07

Shadowman07

Üye
güzelmiş emeğine sağlık...

Salihyet

Salihyet

Üye
<div class='quotetop'>(barabelli &#064; May 21 2006, 11&#58;49 PM) [post=339869]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(SalihPlus &#064; May 21 2006, 02&#58;53 PM) [post=339394]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

ya bn senı anlamıom ya harbı dıom arkadaslar ıncecık bır espırı yapıo sende bu konuda sankı tartısma oluyomus gıbı cvp yazıosun 20:45 ne alaka anlamadım bn burası mızah eglence bolumu spor kosesı deıl salıh plus edep sınırlarını asan bır yer goster bana kendı kendımı raporlıcam ok mı??
[/b][/quote]
kanarya hakkında yapılan espirilier için yazdım seninle ilgisi yok.

melihci

Üye
salih cok dengesiz yorumlar yapıosun bencede biras daha mantıklı ol...emegine saglık güzel fıkra...

Playboy1

Üye
Tek kelime Y A R I L D I M

Salihyet

Salihyet

Üye
artık bıktım açıkcas yazdığım hiç bişey tam okunmuyor ya sayfayı baştan sona bi okuyun diyecektim ama artık yeter benimde bi sabrım var beni test&#39;mi ediyosunuz hiç bi konuda yazdıklarım kimsenin umrunda değil hiç bir açıklama yapmıyacağım bu konu hakkında gereken açıklamayı yukarıda yapmıştım.

crows

crows

Üye

gknky

gknky

Üye
tartışmaya gerek yok . ... .

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Güzel ama Sadece bi fıkra arkadaşlar abartmayalım

barabelli

barabelli

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; May 24 2006, 03&#58;32 PM) [post=341617]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Güzel ama Sadece bi fıkra arkadaşlar abartmayalım
[/b][/quote]

+1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt