Skaptan
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
KIES'iniz son sürüm ise ve Spoof yapamıyorsanız:
|
skaptan kardes enteresan bi olayla karsilastim...benim bilgisaya kiesin soyledigin versiyonunu yuklemeye calistim fakat program files yerine yine c nin icinde program files (x86) diye bi dosya var oraya kuruyo direk...boyle oluncada dosyaya erisim izni vermiyo kiesveraiyonu degistiremiyorum...sorun nerde acaba??yardiminizi bekliyorum...hala bi spoof yapamadim..siftahim yok)
skaptan kardes enteresan bi olayla karsilastim...benim bilgisaya kiesin soyledigin versiyonunu yuklemeye calistim fakat program files yerine yine c nin icinde program files (x86) diye bi dosya var oraya kuruyo direk...boyle oluncada dosyaya erisim izni vermiyo kiesveraiyonu degistiremiyorum...sorun nerde acaba??yardiminizi bekliyorum...hala bi spoof yapamadim..siftahim yok)
skaptan kardesim...!!!bu parali uygulamalari spoof yontemiyle yukledigimizde apps hesabimizda gorunuyomu???yani sonradan tekrar yuklemek istesek yine spoof mu yapmak zorundayiz...
skapta sen hangi isletim sistemini kullaniyorsun??
----------Eklendi @ 14:11:30 ---------- Yazıldı @ 14:07:30 ----------
arkadasim sen sorunsuz yapiyorsundur bu cok guzel ama biz yapamiyoruz.tesekkurler bilgilerini paylasiyorsun tek sorun biz kiesversion.txt dosyasini bulamiyoruz.ben windows7 kullaniyorum ve program kendini otomatikmem programx86 klasorune atiyor ,dedigini de yaptim program files icine attim ve yukleme yaparken 50den fazla dll dosyasi verdi ve programi tam kurmadi.butun oyunlari spooflamana sevindim ama hepimiz bu sorunu asalim diye ugrasiyoruz.
Merhaba skaptan ben diğer bir başlık notundada soru sormuştum son güncelleme yaptıktan sonra samsgun apps kısmında yeni samsung apps plug-ins güncellemesi istedi yaptıktan sonra donuyor demiştim bu yaptığın spoof yolunu harfi harfine yaptım önce samsung kiesi ve regedit ayarlarında kiesle alakalı ne varsa kaldırdım sürücüler dahil. bu verdiğin sürümü yükledim yukarda verdiğin note pad hepsini yaptım değiştirdim açınca en son güncellemeyi istedi samsung apps giriyorum son güncelleme var Tamam butonu var basıyorum güncellemede yapmıyor.. diğer sorun aynı yani bu versionu kaldırsam en son versionu yüklesem bu sefer son güncelleme olarak samsung apps plug-ins isticem yapınca yeniden açılan program donuyor.. ne kötü bir sorun oldu ya.. senin bu son paylaşımında dedim artık güncelleme istemez version değişikliğini el ile yapınca ama yine istedi.. xp artık sorunmu oldu nedir win 7 ye mi geçsem hiçte istemiyorum ya xp daha güzel.
----------Eklendi @ 22:20:04 ---------- Yazıldı @ 22:09:46 ----------
Şöyle bir tahminim var ne kadar doğru bilemem bu samsung apps- plug ins güncellemesi o kadar sıktıki canımı forumlarda regeditle kiesle ilgili herşeyi silin tekrar orjinaş cd den kurun diyince bende regedit de herşeyi silerken acaba kies update güncellemeleride sildim ki bir çok kayıt anahtarı vardı böyle bu versionda güncelleme istiyor son güncelleme yap diyorum kies açık iken yapmıyor güncellemede problem var samsung apps sitesinden son version indirip kuruyorum bu sefer kies içinde samsung apps kısmınıa girince plug-ins güncellemesi var diyor onuda yapınca herşey orda bitiyor artık donuyor kalıyor öyle cihazı görüyor fakat apps kısmına girince program ext oluyor valla sıkıldım yani adam gibi bir program yapsalar. samsunga şikayette bulundum yok driver hatalarına kontrol et yok kies programında sağ tıkla hedef bul diyor.. saçma sapan ben apps sorun diyorum alakasız cevaplar veriyorlar...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız;;aralardaki 4 rakamlarını silin sonra kopy edin adres çubuğuna yapıştırın reklam oluyor diye ayırmak zorunda kaldımkarşıklıklı birbirimize iyilik yapalım buldum 300 yakın spoflanabilir uygulama var belki biliyorsunuz bilmeyenler içinde yardımcı olmuş olayım valla eğer yasaksa link vermek falan kuralları okumadım özür dilerim.. şimdiden filesonic ten indiliyormuş bu arada orda uyarıda veriyor paylaşan kişi acaba sınırsız indirme yolunu bilen varmı her seferinde dns değişmeden modem kapatıp açmadan program veya bir yolunu bilen varsa paylaşsın bu hotfile falan gerçi filesonic için bana o lazım.. herseferinde her uygulama için internet seçeneklerinden geçmişi sil yarım saat falan bekle yeni uygulama öyle indir iyi olmuyorda kolay gelsin arkadaşlar iyi spoff yapmalar.. orda yakında Ndrive 2011 de paylaşılacakmış öyle yazıyordu... güzel paylaşım bence bir bakın... derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?