Kies Güncellemesi 22.03.2011

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi
Kies Güncellemesi 22.03.2011
Arkadaşlar kies güncellemesi var belki bada yada gelebilir ben XXJL2 kullanıyorum orginal fw kullananlar kiesi güncelledikten sonra bi baksın herhangi bi güncelleme gelmişmi diye size zahmet

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Arkadaşlar kies güncellemesi var belki bada yada gelebilir ben XXJL2 kullanıyorum orginal fw kullananlar kiesi güncelledikten sonra bi baksın herhangi bi güncelleme gelmişmi diye size zahmet

Kies güncellemesi ile Bada güncellemesinin hiçbir ilişkisi yoktur. Bundan sonra gelecek Türkiye Bada güncellemesi yıl sonuna doğru Bada 2.0 olur. Daha betası ortada yok. Betasının üzerine 6 ay koy.

Kolay Gelsin

• Beğen
Tepkiler: cewikkuwwet01
Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
fw güncellemesi ne yazıkki yok android 2.3 beklıyorum bende

iceman007

Üye
Güncelleme sırasında bağlantı kopma sorunu kalkmış mı peki deneyen var mı ?

ganster86

Üye
Kies güncellemesi ile Bada güncellemesinin hiçbir ilişkisi yoktur. Bundan sonra gelecek Türkiye Bada güncellemesi yıl sonuna doğru Bada 2.0 olur. Daha betası ortada yok. Betasının üzerine 6 ay koy.

Kolay Gelsin
yıl sonuna doğru mu :kop::kop:siz samsung ceo su yada badanın önde gelenisiniz heralde? nasıl bu kadar her konuda emin konusuyorsunuz?

tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi

Kolay Gelsin

Bildiğim kadarıyla son sürümde hatalar var kamerada ve video izlemede hatalar var yorumlardan takip ettiğim kadarıyla belki düzeltmek için bi güncelleme gelebilir die düşündüm.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
yıl sonuna doğru mu :kop::kop:siz samsung ceo su yada badanın önde gelenisiniz heralde? nasıl bu kadar her konuda emin konusuyorsunuz?
Galaxy S2 ye geçince en çok bu çocukça yorumları özleyeceğim.

Bada 1.2 ilk betası XXJID: 2010 Eylül
Bada 1.2 Türkiye Final versiyon JVKC1 2011 Mart

Pardon ya 7 aymış. İlk Bada 2.0 betası 2. çeyrek sonu deniyor, hadi Mayıs ta çıksın.

Mayısa 6-7 ay bakalım sonuç ne olacak.

Abuk subuk mesnetsiz yorumlar yapmayın, mantık süzgeçinden geçirin bir mantık içersin, Samsung erken yapar mantığı olmasın, geçmişte ne olmuş gelecekte ne olacağın göstergesidir.

Kolay Gelsin

ganster86

Üye
Galaxy S2 ye geçince en çok bu çocukça yorumları özleyeceğim.

Bada 1.2 ilk betası XXJID: 2010 Eylül
Bada 1.2 Türkiye Final versiyon JVKC1 2011 Mart

Pardon ya 7 aymış. İlk Bada 2.0 betası 2. çeyrek sonu deniyor, hadi Mayıs ta çıksın.

Mayısa 6-7 ay bakalım sonuç ne olacak.

Abuk subuk mesnetsiz yorumlar yapmayın, mantık süzgeçinden geçirin bir mantık içersin, Samsung erken yapar mantığı olmasın, geçmişte ne olmuş gelecekte ne olacağın göstergesidir.

Kolay Gelsin
belki samsung bada 2 nin betasını internete vermeyecek direk kiesden verecek nerden biliyorsun? kesin konusmayalım ve bilmişlik taslamayalım
1.2 nin betaları cıkmıs diye bada 2 nin beteları internete verilcek diye birşey yok belki samsung direk olarak bada 2 yi kiesten sırayla ülkelere dağıtacak. betaları internete verseydi şimdiye kadar coktan verirdi bi kere demekki direk olarak kiesten verecek.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
belki samsung bada 2 nin betasını internete vermeyecek direk kiesden verecek nerden biliyorsun? kesin konusmayalım ve bilmişlik taslamayalım
1.2 nin betaları cıkmıs diye bada 2 nin beteları internete verilcek diye birşey yok belki samsung direk olarak bada 2 yi kiesten sırayla ülkelere dağıtacak. betaları internete verseydi şimdiye kadar coktan verirdi bi kere demekki direk olarak kiesten verecek.
1. Samsung Beta tester için normal kullanıcı kullanır her tip telefonu için geçerlidir. İnternete özellikle sızdırılır, bundan önce betası çnete düşmemiş herhangi bir Bada Symbian Android versiyonu yoktur.

2. Herhalde Bada 2.0 ın MWC deki durumunu görmediniz, ona bir sistem demek mümkün değil, 3-5 tane programcık durumunda. Daha Alpha olmasına bile aylar var.

Hiç bir şeyden haberiniz yok, hiç bir bilginiz yok, hiç bir deneyiminiz yok, bari yorum yapmayın şöyledir böyledir diye, yazdıklarınızın hiç bir desteği yok sadece Polyannacılık oynamak ve dünyaya pembe gözlükle bakmak.

Kolay Gelsin

ganster86

Üye
1. Samsung Beta tester için normal kullanıcı kullanır her tip telefonu için geçerlidir. İnternete özellikle sızdırılır, bundan önce betası çnete düşmemiş herhangi bir Bada Symbian Android versiyonu yoktur.

2. Herhalde Bada 2.0 ın MWC deki durumunu görmediniz, ona bir sistem demek mümkün değil, 3-5 tane programcık durumunda. Daha Alpha olmasına bile aylar var.

Hiç bir şeyden haberiniz yok, hiç bir bilginiz yok, hiç bir deneyiminiz yok, bari yorum yapmayın şöyledir böyledir diye, yazdıklarınızın hiç bir desteği yok sadece Polyannacılık oynamak ve dünyaya pembe gözlükle bakmak.

Kolay Gelsin
apple iosun betasını internet üzerinden sızdırmıyor nerden veriyor itunes üzerinden veriyor ve bir müddet sonra da final halini veriyor. bada 2 nin betasıda kies üzerinden verilecek ve sonrada final hali verilecek bu dediğim olacak ve yanılmış olacaksın. cok biliyorsan samsungun yazılım bölümüne basvurup orda calısırsın
hem bilgileriniz bosa gitmemiş olur.:oke:

aydink_1903

aydink_1903

Üye
apple iosun betasını internet üzerinden sızdırmıyor nerden veriyor itunes üzerinden veriyor ve bir müddet sonra da final halini veriyor. bada 2 nin betasıda kies üzerinden verilecek ve sonrada final hali verilecek bu dediğim olacak ve yanılmış olacaksın. cok biliyorsan samsungun yazılım bölümüne basvurup orda calısırsın
hem bilgileriniz bosa gitmemiş olur.:oke:
Kies ten beta FW yayınlanamaz, Kies Final versiyon veya onun güncellemeleri içindir, bunu bilmeyecek kadar cahil bir kişiye de anlatacak bir şey yok.

Kolay Gelsin

ganster86

Üye
Kies ten beta FW yayınlanamaz, Kies Final versiyon veya onun güncellemeleri içindir, bunu bilmeyecek kadar cahil bir kişiye de anlatacak bir şey yok.

Kolay Gelsin
cok bildiğini zanneden cok yanılır:oke:
jvka1 kiesteki cıktığı zaman baska sitede bu çıkan 1.2 değil yazmıstınız noldu?
cahil dediğiniz kişi akü elektronik bölümü mezunu ve suanda türktelekom repartitörde teknisyendir:oke:

erem.qns

erem.qns

Üye
Kiesi güncelliyim dedim aldı basını gidio yine..
XXXXX / XXXXX KB kısmı sürekli ilerlio. %100 olunca kalıo öyle. Ne bu ya !
var mı bi çözümü ?

ceycey111

ceycey111

Üye
Kiesi güncelliyim dedim aldı basını gidio yine..
XXXXX / XXXXX KB kısmı sürekli ilerlio. %100 olunca kalıo öyle. Ne bu ya !
var mı bi çözümü ?

Aynen bendede oyle ben appstan indirip yüklüyorum

erem.qns

erem.qns

Üye
Öylede eski sürümü indirio. Yine aynı durum oluo

cano1985

cano1985

Üye
slm arkadaşlar, kies i güncelledim ve cihazı tanımıyor şu anda, daha sonra sistemi geri yükleyerek kies i eski sürümüne geri aldım ancak yine tanımadı, sonra bir daha güncelledim değişen bir şey yok. konuyla ilgili bilginiz varsa ve yardım ederseniz sevinirim. iyi günler.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Ganstera seninde bilgilerinden yararlanıyoruz kendi adıma çok teşekkür ederim ama olayı tartışma boyutuna çekmeye gerek yok

Aydın hocam ın burda bulunması bizim için büyük yarar sağlıyor hakkını yememek lazım

eaagent

eaagent

Üye
Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
Bu yeni güncelleştirmeyle neraber diğer ülkelerin storelerinden ücretsiz uygulamaları indirebiliyor muyuz?

Mesela bu oyunu indirmek istedim ama oturum açmam gerektiğini belirtti, tabi oturum açıncada bu hesabı yalnızca TR de kullanabileceğimi söylüyor. İndiremiyorum.

furkant

furkant

Üye
Ya arkadaş telefonu 6ay kadardır kullanıyorum 1 kere şu kies ve güncelleştirme ile ilgili sorunum olmadı (win7).
Mediaplayerınızı flaan güncelleyin ondanda kaynaklanabiliyormuş bir yerde okumuştum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt