Kies Güncelleme 10.02.2012 [v2.2.0.12014_18]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grafikedy

grafikedy

Üye
    Konu Sahibi
Kies Güncelleme 10.02.2012 [v2.2.0.12014_18]
Sabah saat 10 civarında kies güncellemesi çıkmıştır. Güncelleme amacının samsung app'taki bazı sorunların düzeltilmesi ile ilgili olduğu bilgisi var. Bada 2 için olduğunu düşünüp fazla heveslenmeyin. Kiesten bada 2'ye güncelleme için kies güncellemesine ihtiyaç yok. Yani hali hazırdaki son 3 sürüm os güncellemesi için yeterli.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
iyi konu olmuş..bazı arkadaşlarımız kies güncellemesinin bada 2.0 ile alakası olduğunu düşünüyorlar...

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
teşekkürler dostum bilgi için

baby_face_

baby_face_

Üye
Bilgi için tesekkurler

ceycey111

ceycey111

Üye
samsung, appsı güncellediğinin yarısı kadar badayı güncelleseydi bada uçardı :D

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz ve Skaptan
TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Hala boş işlerle uğraşıyorlar (:

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
milleti son ana kadar oyalıcaklar :D bunun içinde kies güncelleme zımbırtısı en iyi alternatif..şimdi senaryo şu her çıkan kies güncellemesinde bada kullanıcısı ümitlerini arttırır ve bir umutla bada'yı bekler :D böylece bada kullanıcı sayısı azalma yaşamaz..ama beni kaybettiler büyük kayıp:D
Hala boş işlerle uğraşıyorlar (:

ceycey111

ceycey111

Üye
milleti son ana kadar oyalıcaklar :D bunun içinde kies güncelleme zımbırtısı en iyi alternatif..şimdi senaryo şu her çıkan kies güncellemesinde bada kullanıcısı ümitlerini arttırır ve bir umutla bada'yı bekler :D böylece bada kullanıcı sayısı azalma yaşamaz..ama beni kaybettiler büyük kayıp:D

tamamen satış politikası malesef
wave 3 ün satış potansiyeli fazla olan ülkelerde geç yayınlıyolar

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye

ML ile yüklemek istemiyorum
İnat ettim arkadaş kiese düşer yüklerim beğenirsem devam ederim
Yoksa HTC * Sensations yada Ip4 alırım
Badayada uğurlar olsun der işime bakarım<3 :D

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
sen cihaz olarak htc sensaiton yada iphone 4 düşündüysen bada 2.0'ı beklemen hata :)evet bada 2.0 çok güzel bada 1.2'ye nazaran fakat htc sensaiton yada iphone 4 gibi ne hızlı nede arayüzü güzel olur..bu arada bir cihaz alıcaksan iphone'ye okadar para dökme htc Sensation XE kapında :Dbir müzik performansı var aman Allah'ım :D bir kulaklığı bile 280 lira :) birde sense 3.0 gibi arayüzü var mükemmel tabi ağır biraz .bu ağırlığı kaldıracak 1.5 ghz'lik işlemci hazır daha ne olsun :)

ML ile yüklemek istemiyorum
İnat ettim arkadaş kiese düşer yüklerim beğenirsem devam ederim
Yoksa HTC * Sensations yada Ip4 alırım
Badayada uğurlar olsun der işime bakarım

• Beğen
Tepkiler: TayLorSwift
TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Zaten aklım HTC ' ye kayıyor :D
Xe cok hosuma gidiyor
<3

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Evet HTC ' yi ilk kez bende sevdim bu cihazla birlikte..
Ama bir yandanda İp4 alsam 2.elde satarkende fazla zarar etmem diyorum
Bide İphone olunca ... :D
Çelişki var aslında bayaği
Bilmiyorum bada 2 gelsinde bi hele (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt