Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kies Galaxy Ace'i Desteklemiyor!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmlshn01
Üye
Konu Sahibi
Kies Galaxy Ace'i Desteklemiyor!!!
Arkadaşlar pc de kiesin son sürümü var. Cihazı bağlıyorum, cihazı algılıyor fakat apps bölümüne girdiğimde bu cihaz desteklenmiyor diyor. Yardım lütfen!!!
Arkadaşlar pc de kiesin son sürümü var. Cihazı bağlıyorum, cihazı algılıyor fakat apps bölümüne girdiğimde bu cihaz desteklenmiyor diyor. Yardım lütfen!!!
Apps demişsin sanırım Samsung Apps den bahsediyorsun Kies teki Samsung Apps Android yüklü cihazları desteklemiyor
kmlshn01
Üye
Konu Sahibi
evet samsung apps'i kastettim de.. Ne yapmam gerekiyor. Android cihazı destekleyen başka uygulama dükkanı gibi bişey varmı?
x_volume
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Android Market...Zaten Google'a Yaz Birsürü Çıkar....
GuitaristBoy
Üye
samsung apps i telden açsana öyle kullan
kmlshn01
Üye
Konu Sahibi
tel'deki appsde çok az uygulama var ve güncellemelerimi yaptığım halde sürekli aynı uygulama-oyun var yenileri gelmiyor..
kckutlu
Üye
seninkine benzer sorunu ben de yaşadım. kies'te göstermeyi başardım, yalnız pek işime yaramadı. onun yerine telefonuna kies air yükle veya airdroid. fazlasıyla işini görecektir.