KFC Türk telekom, Avea kampanyasında 1 menü alana 1 menü bedava fırsatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
KFC Türk telekom, Avea kampanyasında 1 menü alana 1 menü bedava fırsatı
KFC restoranlarda avea ve türk telekom abonelerine özel kampanya fırsatı başladı. Kfc kampanyasında 29 Haziran-15 Ağustos 2012 tarihleri arasında aboneler 1 Menü alarak 1 menü hediye kazanıyor. Kampanya Fillet Burger, Zinger Burger, 5′li Hot Wings ve But Menüyü kapsamaktadır.

Kampanya Detayları
- Kampanyadan, Türk Telekom ev telefonu ve Avea müşterileri faydalanabilir.
- Tüm KFC restoranlarından ve 4443555 hızlı sipariş hattından verilecek siparişler ile ve adresinden verilecek online siparişlerde geçerli olacaktır.
- Kampanyanın geçerli olduğu menüler; Fillet Burger, Zinger Burger, 5′li Hot Wings ve But Menü. Bedava menü tercihi, satın alınan menü ile aynı ya da daha düşük fiyatlı olmalıdır.
- Kampanyadan yararlanılabilmesi için her alışverişte yeni şifre alınması gerekmektedir. Şifrenin alışveriş sırasında restoran yetkilisine bildirilmesi ya da web sitesinde ilgili alana girilmesi gerekmektedir.
- Kampanya süre, kurgu ve koşullarındaki değişiklik hakkı KFC, Avea İletişim Hizmetleri ve Türk Telekomünikasyon A.Ş. ’de saklıdır.

KFC Kampanyasından Nasıl Yararlanabilirsiniz?
29 Haziran – 15 Ağustos 2012 tarihleri arasında Türk Telekom ev telefonu müşterileri KFC boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte ev telefon numaralarını 6616’ya (örnek: KFC 2121234567), Avea’ lılar ise KFC yazıp 5060’a kısa mesaj göndererek kampanyadan faydalanabilir. 5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve ÖİV dâhil 41,5 kuruş olarak ücretlendirilir. 6616’ya gönderilen mesajlar bağlı olunan operatör tarifesine göre 1 standart SMS ile ücretlendirilir.
 
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kampanya sona ermiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt