Kezman'ın yerine Deco

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackmetalic

blackmetalic

Üye
    Konu Sahibi
Kezman'ın yerine Deco
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantileyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına başladı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre: "Kezman'ın yerine dünya çapında bir santrfor getirmeyi planlayan , orta sahaya yapacağı takviye için de rotasını belirledi. Sarı-lacivertliler, Barcelonalı Deco'nun peşine düştü.
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon elde edilen çeyrek final başarısının ardından gelecek sezon Avrupa'da daha önemli işler yapmayı hedefleyen , kendisini bu amaca ulaştırabilecek bir kadro için çalışmalara başladı. Mateja Kezman'ın yerine dünya çapında bir santrfor almayı planlayan sarı-lacivertli yönetim, orta sahasını da gündemi sarsacak bir transferle güçlendirmek istiyor. 'nin, kadrosuna katmak için girişimlere başladığı isim, Barcelona ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Deco. Yönetimin, bir ara Bayern Münih'in de ciddi şekilde ilgilendiği ancak Milan'dan Gennaro Gattuso'yu renklerine bağlaması üzerine vazgeçtiği Portekizli oyuncu için resmi teklifte bulunmaya hazırlandığı öğrenildi.

dreamnoble

dreamnoble

Üye

Gerçekten iyi bir santrfor a ihtiyaç var.Kezman Fener'e hiç uyum sağlayamadı,isabetli bir karar olmuş Kezman'ın gidişi.

arslansem

arslansem

Üye
Alayı gelsin:haha:

goklerinhakimi

goklerinhakimi

Üye
gelirse iyi olur gerçekten kezman uyum sağlayamadı:oke:

_KadirşinaS_

Üye
Dışarı bu kadar para harcayacağına, alt yapısını, çok daha az paralarla geliştirse Fenerbahçe için daha iyi olur bence.

Salihyet

Salihyet

Üye
Fenerbahçe bir altyapı kulübü değildir, Profösyonel futbol kulübüdür (bknz; Arsenal..)
Bizim bu sene transfer ettiğimiz, takıma mükemmel uyum sağlayan oyuncular ise cabası.. Bu haberlere inanmıyorum, sırf Aziz YILDIRIMIN ağzından bi laf kaptı basın 6 aydır sakız ettiler..
Kezman'a ise çok üzüldüm, çok kaliteli oyuncu ama partneri olmadığı için bence bu şekilde oynuyor ( objektif bir yorumdur, çünkü bunu sadece FB'liler söylemior.. )

Quattro

Quattro

Üye
Gelecek oyuncunun takımımızın brezilya kadrosunun ve en çokta alexin sevmesinin gerektiğidir.Malum Kezmanı sevmeyen alexin takımdan kovmaya kadar getirdi. Alex in sevmediği adamın ağzında kuş tutusa bu takımda yeri yoktur.Kezmanı sevmeyen arkadaşlar var elbette kaçırdığı goller fakat bunlar kezmana mahsus değil dünyanın en iyisi c.Ronaldo şampiyonlar liginde barcelona karşısında penaltı kaçırdı futbol içinde olabilen şeyler. Ben kezmana güveniyorum bence zicoda güveniyor ve kezmanın oynamamasının asıl nedeninin alex oludğnu oda çok iyi biliyor yoksa bu kadar kötülenen futbolcuyu devamlı ilk 11 de oynatmazdı.

canturgay

canturgay

Üye
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantileyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına başladı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre: "Kezman'ın yerine dünya çapında bir santrfor getirmeyi planlayan , orta sahaya yapacağı takviye için de rotasını belirledi. Sarı-lacivertliler, Barcelonalı Deco'nun peşine düştü.
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon elde edilen çeyrek final başarısının ardından gelecek sezon Avrupa'da daha önemli işler yapmayı hedefleyen , kendisini bu amaca ulaştırabilecek bir kadro için çalışmalara başladı. Mateja Kezman'ın yerine dünya çapında bir santrfor almayı planlayan sarı-lacivertli yönetim, orta sahasını da gündemi sarsacak bir transferle güçlendirmek istiyor. 'nin, kadrosuna katmak için girişimlere başladığı isim, Barcelona ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Deco. Yönetimin, bir ara Bayern Münih'in de ciddi şekilde ilgilendiği ancak Milan'dan Gennaro Gattuso'yu renklerine bağlaması üzerine vazgeçtiği Portekizli oyuncu için resmi teklifte bulunmaya hazırlandığı öğrenildi.

benim dikkatimi daha çok bu kısım çektiii...:islik

POWER

POWER

Üye
uzun lafın kısası Gelir gelir :ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
Dışarı bu kadar para harcayacağına, alt yapısını, çok daha az paralarla geliştirse Fenerbahçe için daha iyi olur bence.

alt yapı sorunu yok bence :) o kadar tesis ve her spor dalında Türkiyenin en iyi alt yapılarına sahip Fenerbahçe Spor Klubü var :) Futbol'da Avrupaya dönük oynuyoruz hedef Şampiyonlar Ligi Kupası oldu artık....Sen bu hedefe tecrübesiz oyuncularla nasıl gitmeyi planlıyorsun?...

XMEN_43

XMEN_43

Üye
ççookkk iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt