Kezman Fransa yolcusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnoble

dreamnoble

Üye
    Konu Sahibi
Kezman Fransa yolcusu
Fenerbahçe, golcüsü Mateja Kezman'la yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sırp futbolcu ile anlaşma sağlayan Fransa'nın Paris Saint Germain kulübü, bonservis pazarlığı yapmak üzere Fenerbahçe yönetimi ile temasa geçti. Tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor.

Fenerbahçe'de Mehmet Aurelio'nun yerine yapılacak transfer merakla beklenirken, kafalardaki diğer soru işareti ise 8 yabancı futbolcusu bulunan sarı-lacivertlilerin kontenjan açmak için hangi futbolcusu ile yollarını ayıracağı...

Fenerbahçe'den ayrılmaya en yakın isimler olarak Claudio Maldonado ve Mateja Kezman'ın ismi ön plana çıkıyor. Daha önce Yunanistan, Almanya ve Rusya'dan teklifler alan Sırp golcü Kezman'a son olarak Fransa'nın önde gelen takımlarından Paris Saint Germain resmi teklifte bulundu.

Daniel Güiza'nın gelmesi ve Semih'in yüksek form grafiği tutturması sonrası forma şansı azalan Kezman'ın PSG'nin teklifini kabul ettiği belirtiliyor.

Fransız kulübünün sarı-lacivertli yönetimle de temasa geçtiği ve bonservis bedeli konusunda da anlaşmaya yakın olunduğu bildirildi. Mateja Kezman'ın durumu gelecek hafta içinde netleşecek.

Fenerbahçe'ye 2 sezon önce Atletico Madrid'den büyük umutlarla transfer edilen Kezman, ilk sezonunda beklentileri tam olarak karşılayamasa da attığı kritik gollerle 100. yıl şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.

Kariyerinin en iyi yıllarını geçirdiği PSV Eindhoven'da iki kez 30 gol barajının üzerine çıkan Kezman, Turkcell Süper Lig'de bulunduğu iki sezon içinde ise toplam 20 gole imza atabildi.

 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
hülyajm sen seviniyorsundur:) yanılıyor muyum:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
407
Baydırman
jojo_va
Cevap
3
Görüntüleme
355
Baydırman
Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
331
Baskentliia
codblackops2
Cevap
1
Görüntüleme
410
DiaBLoS


Üst Alt