Kezman bombaladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Kezman bombaladı
Aziz Yıldırım’ın yıldız oyuncularla iyi anlaşamayan bir yapısı var. Büyük ve başarılı insanlarla çalışamıyor

Alex bir takım oyuncusu değil. Çünkü kendisini düşünüyor. Ben ona daha fazla asist yaptım. Sıradışı bir durum bu


Güiza’yı zor bir sezon bekliyor. Aragones sistemi değiştirmezse sıkıntı çeker. Şimdiden eleştiriler başladı bile

Kezman, Fenerbahçe’ye geri dönme olasılığının binde bir olduğunu, Aurelio’nun gidişinde de başkanın hata yaptığını sözlerine ekledi, “Türk milli takımının en iyi oyuncusuydu ve bedelsiz gitmesine izin verildi. Bu gerçekten inanılmaz. Bence Aurelio büyük acı ile buradan ayrıldı” yorumunu yaptı.

Fenerbahçe’den kiralık olarak Fransa’nın Paris Saint Germain kulübüne giden Mateja Kezman, sarı-lacivertli takımdaki iki yılını değerlendirirken çarpıcı açıklamalar yaptı.
Taraftar ile iletişiminin her zaman çok iyi olduğunu söyleyen Sırp oyuncu, başkanın kendisini yeteri kadar korumadığını, çünkü bu konularda çok fazla tecrübeleri olmadığını ifade etti.
Başkan Aziz Yıldırım ile ilişkisinin iyi olmadığını kaydeden Kezman, “Çünkü onlar kendilerini tamamıyla dinleyen oyuncularla çalışmaya alışkınlar. Ama bu benim karakterim ve kişiliğim değil. Ben her zaman kendi kişiliğimi ve karakterimi ne olursa olsun gösteririm, başkana bile. Bazen bundan hoşlanmadılar” yorumunu yaptı.
Sırp oyuncu, Başkan Yıldırım’ın kendisi ile 1 yıldır görüşmediğini, buna sebep olarak da kendisinin herkesten farklı olarak açık konuştuğunu ve başkanın bundan çekindiğini ve korktuğunu kaydetti, “Başkanla soyunma odasında ve statta birbirimizi görüyorduk. Bu onun kararı. Başkanınızla iletişiminiz yokken o kulüpte çalışmak zordur. Onun karakteri de bana benziyor. Bu yüzden zor anlaştık. Yıldız futbolcular ile iyi anlaşamayan bir yapısı var başkanın. Başarılı ve büyük insanlar ile başkan çalışamıyor. Bu tür durumların kendi egosuna zarar verdiğini düşünüyor. Kendi pozisyonunu kaybedebileceğini düşünüyor ve farklı davranmaya başlıyor. Kötü biri değil, ama bazen bazı oyuncuların popüler olmasından ve büyümesinden çekiniyor. Bunu görünce de onları aşağıya çekmeye çalışıyor ve problem başlıyor. Bana Fenerbahçe’de oynama şansı verdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Aramızda ne olduğu veya yaşandığı önemli değil” dedi.
Kezman, sürekli gündeme gelen kaptan Alex ile anlaşamıyor yorumları için de görüşlerini açıkladı ve Brezilyalı oyuncunun takım oyuncusu olmadığını ve kendisini düşündüğünü söyledi, “Kavgamız ve problemimiz olmadı. İlişkimiz iyiydi. Alex’in gol kralı olmasında yardımcı olduğumu düşünüyorum. Ben ona, onun bana yaptığından daha fazla asist yaptım. Farklı ve sıradışı bir durumdu bu” diye konuştu.
‘Zico kalbi büyük biriydi’
Sırp oyuncu, Güiza’nın iyi bir futbolcu olduğunu, ancak kendisini zor bir sezonun beklediğini ifade ederek, “Büyük para ödendi transferi için. Üzerinde baskı olacaktır. Şimdiden eleştiriler başladı. Eğer gol sıkıntısı çekerse, eleştiriler daha da yoğunlaşır. Aragones sistemi değiştirmezse zor bir sezon geçirecektir” dedi.
Sırp yıldız, Aragones’in Zico’dan tamamen farklı bir teknik adam olduğunu söyledi, “İkisi de çok farklı hocalar. Aragones Zico’ya göre daha tecrübeli. Avrupa şampiyonu oldu. Oyuncular ile çok sık konuşur. Antrenman sistemi oldukça farklı Zico’ya göre. Genellikle agresif bir yapıya sahip. Zico ise hocalık işinde yeniydi. Kalbi büyük biriydi. Babamız gibiydi. Hiçbir zaman agresif değildi. Her zaman pozitifti. Baskıyı her zaman düşürdü. Bu yüzden de başarı geldi. Bu en önemli özelliğiydi” diye konuştu.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bombalasa ne olur ya ;) onun psg de yeri garantimi yarın birgün ya dönerse;) o Zaman görüşürüz..Konuşsun bakalım.
 
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
ağzı var ya konuşsun dursun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt