ZaZuM
Üye
Keyfe keder satilik bol aksesuarli i9082 grand duos
cihaz teknosadan 1100 tl ye aldım aslında memnunum ama motorsiklet aldığım için ehliyet masrafımı karşımak için satıyorum ilk aldığım günden beri ekran koruyu ile kullandım resimlerdeki kadar temiz çiziği soyulanı yokdur 22 ay garantisi vardır
genel özellikleri:
-multiscreen özelliği (bi tarafdan internetde gezin diğer ekrandan mesajlaş)
-5 inç ekran
-1.2 ghz çift çekirdekli işlemci
-videocor işlemci birleşik ekran modulu
-4 gb hafıza
-1 gb ram
-2100 mah lık batarya
-8 mp arka kamera
-2 mp ön kamera android
-4.1.2 işletim sistemi
çift hatlıdır o yüzden bi hattınızı konuşma mesajlaşma diğer hattı da internet için kullanın
yanında resimlerde görünen 1 tane silikon kılıf 1 tane kapaklı kılıf 1 tane de ekran koruyucu orjınal kulaklığı ve sarj aleti + fiyatda anlaşırsak 32 gb lık hafıza kartı verilecek
takas üzerine para alacağım cihazlarla olabilir(E72 ) samsun ve civarından elden teslim etmeyi düşünüyorum
fiyat olarak 800 tl son indirim ayın 21 ine kadar satılmazsa stışı iptal olacak pazarlık için aramayın lütfen
- - - Eklendi - - -
Bu da çakal yeğenle motorum
genel özellikleri:
-multiscreen özelliği (bi tarafdan internetde gezin diğer ekrandan mesajlaş)
-5 inç ekran
-1.2 ghz çift çekirdekli işlemci
-videocor işlemci birleşik ekran modulu
-4 gb hafıza
-1 gb ram
-2100 mah lık batarya
-8 mp arka kamera
-2 mp ön kamera android
-4.1.2 işletim sistemi
çift hatlıdır o yüzden bi hattınızı konuşma mesajlaşma diğer hattı da internet için kullanın
yanında resimlerde görünen 1 tane silikon kılıf 1 tane kapaklı kılıf 1 tane de ekran koruyucu orjınal kulaklığı ve sarj aleti + fiyatda anlaşırsak 32 gb lık hafıza kartı verilecek
takas üzerine para alacağım cihazlarla olabilir(E72 ) samsun ve civarından elden teslim etmeyi düşünüyorum
fiyat olarak 800 tl son indirim ayın 21 ine kadar satılmazsa stışı iptal olacak pazarlık için aramayın lütfen
- - - Eklendi - - -
Bu da çakal yeğenle motorum

nokia 701+200 tl teklifim düşün aklına yatarsa pm atarsın