Kewell'ın yeni takımı belli gibi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kewell'ın yeni takımı belli gibi!
Galatasaray ile olan sözleşmesi sona erdikten sonra yeni kontrat teklif edilmeyen Harry Kewell'ın yeni takıma da büyük oranda belli oldu


Galatasaray ile olan sözleşmesi sona erdikten sonra yeni kontrat teklif edilmeyen Harry Kewell'ın yeni takıma da büyük oranda belli oldu.

Avusturalya Ligi takımlarından Melbourne Victory ile anlaşmaya varan Kewell'in 2 yıllık sözleşmenin altına imza atması bekleniyor. Avusturalya basınında yer alan haberlere göre de; Melbourne, Kewell açıklamasını pazartesi günü resmi olarak yapacak.

Melbourne Victory'den yapılan açıklamaya göre; "Harry Kewell ile her konuda anlaştık. Görüşmelerde son aşamaya gelindi yakın zamanda transferi sonuçlandıracağız" denildi. Avustralya basını Melbourne'un bu açıklamasını 'zafer' olarak değerlendirdi.

Melbourne Victory CEO'su Richard Wilson, "Harry Kewell ile yakından ilgileniyoruz ve onu kadromuzda görmek için de tüm fedakarlıkları yapmaya hazırız. Kewell, Avustralya için büyük bir değer ve böyle büyük bir değerin Melbourne Victory'de forma giymesi müthiş olacak. Kewell'ın Melbourne Victory'e transferi Avustralya'daki rekabeti de arttıracaktır." dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
163
Baydırman
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
329
Kingmortall


Üst Alt