Kewell yıkıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Kewell yıkıldı!
Kewell yıkıldı!

Galatasaray'la 1 yıl sözleşmesini uzatan Harry Kewell'ın GS TV'de yaptığı açıklamada bir sözü Türkçe'ye çevrilmedi.
Cim-Bom'un 1 yıllık sözleşme yenilediği Harry Kewell, sarı-kırmızılı taraftarların sevgisi nedeniyle takımda kaldığını söyledi.
GSTV'ye konuşan Avustralyalı yıldız, "Liverpool'da oynamak benim için ayrılacaktı. Ancak Galatasaray taraftarı bambaşka. Bunu her yerde söylüyorum. Sakatlığım yüzünden uzun süre forma giymeme rağmen beni sürekli desteklediler. Seyircimiz bu sezon en iyi Kewell'ı görecek" dedi.
Kewell, 19 numaralı formasının Lorik Cana'ya verilmesiyle ilgili soruya, "Öğrenince yıkıldım" yanıtını verdi. Ancak başarılı futbolcunun sözleri, tercüman Mert Çetin tarafından Türkçe'ye çevrilmedi.

Perfect!

Üye
haber yarım sanırım test modum :D

Aksi

Aksi

Üye
evet devamınıda ıstıyoruzz :D

Revengeful

Emekli Yönetici
eksik parçayı tamamlıyalım:D

zibidi39

zibidi39

Üye
sende tercuman gıbı yapmısın yarısını vermısın :D

Perfect!

Üye
devamı 5. sayfada :d:

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Konu'nun devamını Yazdım :)
Yanlışlıkdan dolayı k.bakmayın :)

^^Positive^^

Üye
ayıp etmişler Kewell e adam hangi numarayı istiyorsa almalı...

Εthnic

Εthnic

Üye
bu yeni gelen oyunculara ayricalik taninmasina tahammul edemiyorum.. kewell kendini galatasarayda kanitlamis bir oyuncu... lorik cana ise daha yeni.. bu tarz hareketler oyuncular arasinda sogukluk yaratir ve bunun takima pek bir faydasi dokunmaz... galatasaray yonetimi gercekten kewell a haksizlik etmistir ve onurunu zedelemistir.. bunu tasvip etmemiz imkansiz...

RedColt

RedColt

Üye
Kimseye ayrımcılık yapıldığı yok kewell gidicekti indirim yapmadı üzretinde yönetimde mecburen o gidecekmiş gibi hareket etti.Son anda kewell indirim yapınca mecburen yönetim anlaşma kararı verdi.Ama ozamana kadar iş işten geçmişti bunda kewelın sçu var . Ama GALATASARAYa çok yararlı bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...