Kewell ispat peşinde!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Kewell ispat peşinde!
Kewell ispat peşinde!
Galatarasay´ın yeni transferi Avustralyalı orta saha oyuncusu Harry Kewell, birçok kişinin artık ispatlayacak bir şeyi olmadığını düşündüğünü, ancak bir-iki kişiye daha ispatlaması gereken şeyler olduğunu söyledi.
14.7.2008




Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği’nin (FIFA) internet sitesinde, Kewell ile yapılan bir röportaj yer aldı. Eski kulübü Liverpool ile Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdığı, 2006 Dünya Kupası’nda da Avustralya milli formasıyla Hırvatistan’a gol atarak, takımını ikinci tura taşıdığı hatırlatılan haberde, Kewell’a başka hedeflerinin olup olmadığı soruldu.

Hala birçok hedefinin bulunduğunu belirten Kewell, "Birçok kişi artık ispatlayacak bir şeyim olmadığını düşünüyor. Oysa bir-iki kişiye daha ispatlamam gereken şeyler var. Bu, kişisel bir konu" dedi.

Kewell, genç futbolculara vereceği tavsiyenin sorulması üzerine de "İşinizi sevdiğiniz sürece sorun yok. Ancak sevmiyorsanız, neden bu işi yapasınız ki? Birçok çocuk, en iyi antrenmanın nasıl olacağını, şu veya bu hareketin en iyi nasıl yapılacağını soruyor. Ben de onlara, ’Sadece futbolu sevin. Sevdiğiniz takdirde öğrenirsiniz. Futbolcu olmak istemiyorsanız, antrenman yapmak zor gelir’ diyorum" diye konuştu.

"Teknik direktörlük yapmayı düşünüyor musunuz" sorusunu ise Kewell, "Geçmişte düşünmüyordum, zira ilerisini çok da hesaplamıyorsunuz. Şimdi ’olabilir’ diyorum. Ancak bu görevin, kişiye yaptığı baskıyı gördükçe, teknik direktör olabileceğimi düşünmüyorum. Belki alt kadroda veya bir akademide antrenör olup, gençleri eğitebilirim" şeklinde cevapladı.
 
qurbuz

qurbuz

Üye
:oke::mahcup::)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt