Revengeful Emekli Yönetici Yahu sadece tadını alacak kadar karın doyurmuyoruz herhalde --------------- Ekleme --------------- Bu kadar yağlı şey yiyorum kilo almıyorum ya
Yahu sadece tadını alacak kadar karın doyurmuyoruz herhalde --------------- Ekleme --------------- Bu kadar yağlı şey yiyorum kilo almıyorum ya
.eRCaN. Üye Revengeful' Alıntı: Yahu sadece tadını alacak kadar karın doyurmuyoruz herhalde --------------- Ekleme --------------- Bu kadar yağlı şey yiyorum kilo almıyorum ya Genişletmek için tıkla ... Kilo almak mı istiyorsun? Kaç kilosun ki?
Revengeful' Alıntı: Yahu sadece tadını alacak kadar karın doyurmuyoruz herhalde --------------- Ekleme --------------- Bu kadar yağlı şey yiyorum kilo almıyorum ya Genişletmek için tıkla ... Kilo almak mı istiyorsun? Kaç kilosun ki?
.eRCaN. Üye Revengeful' Alıntı: 70-80 sürekli değişiyor 0 yağ hep kas Genişletmek için tıkla ... Kesin öyledir Ayrıca 70-80 diyorsun da arada 10 kilo fark var yahu.Kadınlar 0.5 kilo aldı mı deli oluyorlar,senin dediğine bak
Revengeful' Alıntı: 70-80 sürekli değişiyor 0 yağ hep kas Genişletmek için tıkla ... Kesin öyledir Ayrıca 70-80 diyorsun da arada 10 kilo fark var yahu.Kadınlar 0.5 kilo aldı mı deli oluyorlar,senin dediğine bak
Revengeful Emekli Yönetici Her gün spor yapıyoruz ama aşırıda yağlı besleniyorum.. Sporuda gelecegim için birakmakta istemiyorum
Her gün spor yapıyoruz ama aşırıda yağlı besleniyorum.. Sporuda gelecegim için birakmakta istemiyorum
.eRCaN. Üye Revengeful' Alıntı: Her gün spor yapıyoruz ama aşırıda yağlı besleniyorum.. Sporuda gelecegim için birakmakta istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Bırakma tabi,yoksa hepsi yağa dönüşür felaket bir görüntü çıkar ortaya
Revengeful' Alıntı: Her gün spor yapıyoruz ama aşırıda yağlı besleniyorum.. Sporuda gelecegim için birakmakta istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Bırakma tabi,yoksa hepsi yağa dönüşür felaket bir görüntü çıkar ortaya
Revengeful Emekli Yönetici Yemeği kesersem zayıf olurum. Zayifken kas pek hoş görüntü sağlamıyor --------------- Ekleme --------------- nolabilir ki.. En fazla damarlarım tıkanır ve ömrümü 30 yıl azaltırım ne var bunda. Benden kurtulmuş olursunuz
Yemeği kesersem zayıf olurum. Zayifken kas pek hoş görüntü sağlamıyor --------------- Ekleme --------------- nolabilir ki.. En fazla damarlarım tıkanır ve ömrümü 30 yıl azaltırım ne var bunda. Benden kurtulmuş olursunuz