ayni seyi ben de soyluyorum keske ilk uye oldugumda sirf oyun indirmeseydim de acaba ne yapiliyormus burada diye kurcalasydim buralri
![]()

Ben hatırlıyorum![]()

İlk ben bu maxi sözlükte konu açamalıyım diye girdim![]()
.

Tabi açmadım ve gereksizlere yöneldim![]()

Sana da şaka yapılmıyor![]()

orucu açtıya
yillardir ayni videoyu koyuyorla ramazanda 
Ben hala hatirlayamiyorum acaba İlk mesajim ne. Benim burada aktif olmamin sebebi cfwlerdi. İlk mesajim cfwlerlw ilgiliydi muhtemelen fakat sonra diger bolumlere mesaj yazmaya nasil karar verdim hic bilmiyorum
- - - Eklendi - - -
Sen hatirliyor musun?

Ben pc-yazılım pc-donanım bölümü için ve java oyun indirmek için üye olmuştum genelde 3-4günde bir giriyordum ilk yazdığım mesajı hatılamıyorum ama muhtemelen bu bölümlerden birirdir. aslında burası benim kullandığım (Aktif olarak) 3.forumdu adını vermiyeceğim maxicep tende daha eski bir forum sitesinde geçiriyordum çoğu zaman ordaydım abimle ortak kullanıyorduk hesabı genelde (teknoloji forumu değildi) sosyal bölümler ve konular vardı bende buraya pc-yazılım pc-donanım bu bölümler için üye oldum (Bide java oyunlar için.) Sonra 2011 de bizim forum yani (Eskiden aktif olduğum forum) öldü yani yavaş yavaş üyeler gitti kimse kalmadı site devredildi ondan sonrada zaten bir ara kapatıldı daha kimse kalmadı şuan açık duruyor ölmüş bir halde Sonrasıda malum 2011den beri yoğun şekilde maxicepteyim![]()