bygokhan1 Üye Konu Sahibi Malesef sadece 1 tane tema efekti yükleyebilrisin ve aynı anda sadece biri aktif olabilir
sonermetin Üye dediklerinin aynısını yaptım telefonu sanırım 5. kez açıp kapatacam ama hiçbir değişiklik yok nedendir acaba???
dediklerinin aynısını yaptım telefonu sanırım 5. kez açıp kapatacam ama hiçbir değişiklik yok nedendir acaba???
blackmyt61 Üye ya ben bişey soracaktım senin masaüstün sola kayıyor o programın adı ne ben onu cokk arıyorum ya telefonda masaüstünde kısayolların var sola kayıyor flan o programın adını sölermsin
ya ben bişey soracaktım senin masaüstün sola kayıyor o programın adı ne ben onu cokk arıyorum ya telefonda masaüstünde kısayolların var sola kayıyor flan o programın adını sölermsin
BaranASYA Üye Kardeş ben mobil versiyonuyla giriyorum maxicep'e kodların bir kısmı gözükmüyor normal kopyala yapıştır tipi bişeyler yaparmısın
Kardeş ben mobil versiyonuyla giriyorum maxicep'e kodların bir kısmı gözükmüyor normal kopyala yapıştır tipi bişeyler yaparmısın
muzocuk. Üye Yahu c2z yi kurdum generate diyorum failed diyor bahsettiğin dosyayı oluşturmüyo ne yapacağım