Hiçişleri
Üye
[Keşif] İletim raporu ile birlikte mesaj sesi de mi çalıyor? Çözüm..
Arkadaşlar bu aralar moda olan c6 modlu yazılımı ben de x6 da kullanıyorum ama bi sorun farkettim, mesaj gönderiyorum iletildi diye rapor geliyor, gelince normal beeep diye uyarı da geliyor ama aynı anda yeni mesaj gelmiş gibi mesaj sesi de çalıyo, hatta 0.1 saniye kadar sağ üstte yeni mesaj ikonu bile çıkıyordu, *3370# yapıp format atınca düzeliyor fakat bir süre sonra gene oluyordu. Ben de formattan sonra hiç başka program kurmadan uzun süre test ettim sorun olmadı sonra sırayla kullandığım programları kurmaya başladım ve nimbuzz a gelince aynı hatayı aldım, ama ilginçtir nimbuzz ayarlarına girip birkaç değişiklik yapınca düzeldi, tahminimce sorun nimbuzz un ilk kurulumda arkadaşlarınıza sms gönderilsin mi diye soruyor onunla alakalı şu an sorun yok hala aynı yazılımı kullanıyorum.
Bir de mesajların 1 saat önceden gelmiş gibi olma durumu var bugün aveadestek hesabına tweet attım aradılar sorun avea da değil kendi operatörünüzdedir dediler, ama kesinikle yazılımla alakalı değil avea dan kaynaklanıyor bence.. İyi akşamlar..
Bir de mesajların 1 saat önceden gelmiş gibi olma durumu var bugün aveadestek hesabına tweet attım aradılar sorun avea da değil kendi operatörünüzdedir dediler, ama kesinikle yazılımla alakalı değil avea dan kaynaklanıyor bence.. İyi akşamlar..