"Kesenin ağzını açabiliriz"

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
"Kesenin ağzını açabiliriz"
[h=2]Real Madrid Sportif Direktörü Zinedine Zidane; Gareth Bale transferi için kesenin ağzını açabileceklerini söyledi. Zidane; "Bale'i kadroya katmak isteyen kulüp transfer rekoruna imza atabilir" diye konuştu.[/h]

Transfer sezonunun en flaş birkaç isminden biri hiç kuşku yok ki Tottenham'ın yıldızı Gareth Bale...

Real Madrid başta olmak üzere birçok Avrupa devinin iştahını kabartan sol kanat oyuncusu için eflatun-beyazlı İspanyol kulübü oldukça çarpıcı bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
Teklifin ipucu ise Real Madrid Sportif Direktörü Zinedine Zidane'dan geldi. Başkan Florentino Perez'in de kadroda görmek istediği Bale için kulüp tarihine geçebilecek bir bonservis bedelini gözden çıkarabileceklerini belirten Zidane; "Tottenham'la masaya oturan kulüp belki de rekor bir parayı kasasından çıkaracak. Bunu şu anda gerçekleştirebilecek 4-5 kulüp var" ifadelerini kullandı.
Bale'in muhteşem bir sezonu geride bıraktığına dikkat çeken Zinedine Zidane; 24 yaşındaki Galli oyuncunun her kullübün transfer listesinde yer almasını da doğal karşıladığını ifade etti.
Zidane'ın açıklamalarının ardından gözler Real Madrid'in Bale konusunda atacağı adıma çevrildi. Real Madrid, Avrupa'daki transfer rekorunu 2009 yılında Cristiano Ronaldo'yu 80 milyon sterlin bonservis bedeliyle transfer ederek kırmıştı.
 

Benzer Konular



Üst Alt