Kernel yüklerken takılı kaldı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stilson

Üye
    Konu Sahibi
Kernel yüklerken takılı kaldı ?
Arkadaşlar merhaba ,
CWM için çıkan kernelleri Odin ile yükleyebilmek mümkün.

Kernel yapımcısı ilk çıkan kerneli odine uygun bir şekilde yapıyor. Daha sonra çıkanları CWM'den yapıyor fakat bunları Odine uyarlayabiliyoruz. yeni çıkan zipteki kerneldeki zImage'yi eski tar da bulunan zImage ile değiştiriyoruz. Bende bu işlemi yaptım fakat herhalde yanlış yaptım. Daha sonra bunu telefona yüklemeye kalktım ve Odinde zImage yazısında takılıp kaldı. Şuan bekliyor ne yapmalıyım yardım eder misiniz ?

HaqperesT

HaqperesT

Üye
bilmiyorum ama bu noktada kabloyu cekmekten baska ne yapabilirsinizki.
bir sey yukleyemediginiz buyuk ihtimalle tel normal acılacak.

klongs

klongs

Üye
kabloyu cikaracaksan odini kapat oyle cikar

Stilson

Üye
    Konu Sahibi
Complete(Write) operation failed. hatası aldım zaten FAILED yazdı.

odini kapatıp kabloyu çektim telefon sorunsuz çalışıyor.

mancukya

Üye
CWM Samsung cihazlara Odin ile atilmaz zaten atmaninda mantigida yok. Normal durumda herhangi root edilmis, kernel atilmis yada recovery (Rom menager yada baska tarz recovery) ile olmus cihaza CWM 7, 9 yada Mui tarzi romlari recoveryden atmak en iyisidir.
Arti gene teller icin Odinin Android apkside mevcut.
Cihazin downloadf moda aliniyorsa sorun yazamazsin aksi takdirde bootloop yaparsa ve download yada recovery alaamzsan jig olayina mecbur kalirsin.

Stilson

Üye
    Konu Sahibi
CWM Samsung cihazlara Odin ile atilmaz zaten atmaninda mantigida yok. Normal durumda herhangi root edilmis, kernel atilmis yada recovery (Rom menager yada baska tarz recovery) ile olmus cihaza CWM 7, 9 yada Mui tarzi romlari recoveryden atmak en iyisidir.
Arti gene teller icin Odinin Android apkside mevcut.
Cihazin downloadf moda aliniyorsa sorun yazamazsin aksi takdirde bootloop yaparsa ve download yada recovery alaamzsan jig olayina mecbur kalirsin.

CWM atmıyorum CWM'den yüklenebilen kerneli odin tarzına çevirip atacağım, nasıl yaparım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt